Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Schiuri - Schi Fond

Ce tip de schiuri de fond ar trebui să cumpăr?

SchiuriLE de fond clasice

Schiurile sunt lungi, înguste și au o zonă în mijlocul schiurilor (kick zone) care prind zăpada prin folosirea de ceară, skin-uri sau solzi de pește. Schiurile sunt folosite în principal pe piste îngrijite, care nu sunt mult mai largi decât schiurile reale, iar o mișcare de mers înainte este folosită pentru a aluneca de-a lungul pistei. Un schi de fond clasic ar trebui să fie cu aproximativ 20-25 cm mai lung decât înălțimea totală a schiorilor.

SchiuriLE de fond PATINAJ

Schiurile de patinaj sunt mai scurte decât schiurile clasice, deoarece trebuie să fie mai agile și mai ușoare. Mișcarea de patinaj înseamnă că schiorii împing în diagonală marginile schiurilor pentru a se deplasa înainte. Există doar o zonă de alunecare pe schiurile de patinaj. Skate schiul de fond ar trebui să fie cu aproximativ 10 - 15 cm mai lung decât înălțimea totală a schiorilor.

SchiuriLE de fond - BACKCOUNTRY

Aceste schiuri sunt mai grele și mai late decât celelalte două tipuri, deoarece sunt potrivite pentru schiorii experimentați care preferă turele în zăpadă mai adâncă, neîngrijită. Designul schiurilor vine adesea cu margini de oțel, ceea ce le face foarte durabile pentru mediile mai dure. Schiul de fond ar trebui să fie cu aproximativ 15 - 25 cm mai lung decât înălțimea totală a schiorilor.


Dacă dorești să obți mai multe detalii și informații despre diferitele tipuri de schiuri de fond, poți consulta ghidul nostru - Cumpărarea schiurilor de fond.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții