×
Meniu

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Descriere

Pachetul de schi fond Atomic Classic Junior este o modalitate excelentă de a vă iniția copilul în schiul de fond. Acest pachet include tot ce are nevoie copilul dvs. pentru a ieși pe pârtii, inclusiv:

  • Schiuri de fond Atomic Classic Cross Country: Aceste schiuri sunt concepute special pentru schiori juniori și oferă un echilibru excelent între performanță și durabilitate. Sunt realizate cu un miez ușor care le face ușor de manevrat și au o bază durabilă care va rezista la ani de utilizare.
  • Legături Atomic: Aceste legături sunt compatibile cu schiurile de fond Atomic Classic Cross Country Skis, și oferă o fixare sigură și confortabilă. De asemenea, sunt ușor de reglat, astfel încât să puteți obține o potrivire perfectă pentru copilul dvs.

De asemenea, puteți adăuga următoarele articole la pachetul dvs:

  • Ghete de schi fond Atomic Cross Country Ski Boots: Aceste cizme sunt concepute pentru a oferi confort și susținere pentru schiorii juniori.
  • Mănuși sau mănuși: O pereche bună de mănuși sau de mănuși este esențială pentru a menține mâinile copilului dvs. calde pe pârtii. Oferim o varietate de mănuși și mănuși care sunt excelente pentru schi fond și toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care vor menține mâinile copilului dvs. calde și uscate.
  • Geantă de schi SkatePro pentru schiuri de fond: O geantă de schi este o modalitate excelentă de a vă proteja schiurile de deteriorare atunci când nu le folosiți. Oferim o varietate de genți de schi care sunt concepute pentru a se potrivi schiurilor de fond și toate sunt fabricate cu materiale durabile care vor dura ani de zile.

Pachetul pentru schi fond Atomic Classic Junior este modul perfect de a vă iniția copilul în schi fond. Cu tot ce au nevoie inclus într-un singur pachet, puteți fi siguri că vor avea tot ce le trebuie pentru a se distra pe pârtii.

Afișează toate

SkatePro