×
Meniu

Atomic Redster S5 Skate Cross Country Package

Descriere

Descoperiți pachetul de schi fond Atomic Classic Junior. Pregătește-te să te dai pe pârtii în această iarnă cu pachetul de schi fond Atomic Classic Junior! Acest pachet are tot ceea ce ai nevoie pentru a începe să faci schi fond și este perfect pentru orice schior junior care dorește să-și ducă abilitățile la nivelul următor.

Acest pachet include la alegere:

  • Schiuri de fond Atomic Redster C9 Skintec Junior Classic Cross Country: Schiurile de fond Atomic Redster C9 Skintec Junior sunt o alegere excelentă pentru schiorii juniori care caută un schi care să se descurce în condiții versatile.
  • Legături de schi fond Atomic Prolink Access Junior Classic Cross Country: Aceste legături sunt ușor de utilizat și de reglat și se potrivesc foarte bine pentru schiurile de fond Atomic Redster C9 Skintec Junior.

Pe lângă schiuri și legături, poți adăuga la pachetul tău și următoarele produse:

  • Ghete clasice de schi fond: Vei putea alege între mai multe modele populare.
  • Mănuși sau mănuși: Alegeți între mănuși sau mitene de la mărci de top care vă mențin mâinile calde pe tot parcursul zilei.
  • Geantă SkatePro pentru schiuri de fond: Această geantă de înaltă calitate a fost concepută special pentru schiurile de fond și bețe.

Cu pachetul de schi fond Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package, poți obține tot ce ai nevoie pentru a începe să schiezi la schi fond într-un singur pachet convenabil! Faceți clic pentru a-l comanda pe al dumneavoastră astăzi!

Afișează toate

SkatePro