×
Meniu

Vauhti Ski Wax and Maintenance Pachet

Descriere

Pregătiți-vă să vă îmbunătățiți experiența de schi fond cu pachetul Vauhti Ski Wax and Maintenance Package. Conceput pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă întreține și a vă pune la punct schiurile de fond, acest pachet complet oferă o valoare și o comoditate excepționale.

Performanță de neegalat, preț imbatabil:

  • Kick Wax + Glide Wax: Dispunând de ceară de calitate superioară de la Vauhti Wax Technologies, acest pachet asigură performanță și viteză optime pe zăpadă.
  • Echipament de întreținere a schiului de fond: Am inclus unelte și accesorii esențiale, cum ar fi o plută sintetică, o cârpă de lustruit, o perie de nailon, un dispozitiv de îndepărtare a aderenței de ceară de schi, o perie de oțel și multe altele, astfel încât să vă puteți păstra schiurile în condiții optime.
  • Geanta de schi fond SkatePro: Stocați și transportați convenabil schiurile și accesoriile cu geanta noastră de schi de calitate.

Comandați astăzi pachetul de întreținere și ceruire pentru schiuri Vauhti și bucurați-vă de tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă întreține și a vă pune la punct schiurile, totul într-un singur pachet convenabil și rentabil!

Afișează toate

SkatePro