×
Meniu

Proto TDI Complete Deck Package

Descriere

Îmbunătățiți-vă scuterul de cascadorie cu pachetul Proto TDI Complete Deck! Obțineți tot ce aveți nevoie pentru a experimenta plimbări nebunești și performanțe de stradă de neegalat cu pachetul nostru de ultimă generație de la pionierii inovației în materie de scuter, Proto Scooters.

Obțineți pachetul complet de punte și:

  • Economisiți timp și bani prețioși: Obțineți toate piesele esențiale pentru un deck nebunesc de bun într-un singur pachet convenabil.
  • Experimentați o rezistență de neegalat: Bucurați-vă de cel mai mare raport rezistență-greutate dintre deck-urile Proto, asigurând o durabilitate de neegalat.
  • Glisați în control maxim: Cea mai mare lățime și cel mai adânc design concav vă oferă un control și o stabilitate nebănuite pentru acele grinzi nebunești.
  • Formează-ți setup-ul perfect: Reglează-ți cu ușurință sistemul de frânare cu ajutorul sistemului USB (Universal Braking System) integrat și complet reglabil de la Proto.
  • Grinduri netede, garantat: Designul FM (Flush Mount), cu pene cilindrice drepte și capetele deck-ului, elimină mușcătura roții pentru grinzi netede ca unt.

Nu ratați această oportunitate de a vă îmbunătăți experiența pe scuter cu pachetul complet de punte Proto TDI. Comandați-l pe al dumneavoastră acum!

Afișează toate

SkatePro