Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Merchandise trotinete

Personalizează-ți trotineta cu merch-ul nostru grozav

Sprijină-ți brand-ul preferat de trotinete aplicând abțibilduri pe trotinetă sau pe alte lucruri care au nevoie de puțină personalitate. Ești la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea trotinetelor sau folosești postere și alte elemente ale brand-ului preferat pentru a-ți crea un vibe de rider autentic?

În această categorie, vei găsi produse originale pentru trotinete, cum ar fi abțibilduri, reviste, bannere și afișe de la brandurile favorite. Vei găsi, de asemenea, foaia de autocolante exclusivă SkatePro. Graficienii noștri creează de obicei un autocolant nou o dată pe an, așa că asigură-te că îl cumperi pe cel actual înainte de a fi prea târziu.

Un banner este o piesă grozavă de trotinetă

În secțiunea bannere, avem bannere mari de la majoritatea mărcilor de scutere, pe care le vindem aici la SkatePro. Bannerele pentru scuter sunt de obicei cumpărate de călăreți foarte dedicați, club și evenimente care doresc să-și arate dragostea și devotamentul față de sportul lor.

Toate bannere sunt destul de mari și vor fi vizuale de la distanță - asigurându-vă că toată lumea știe unde să vă găsească sau evenimentul dvs. de skate.

Scooter merch este, de asemenea, un cadou minunat de oferit cuiva, care iubește scuterul, dar are fiecare piesă de hardware pentru scuter pe care oricine ar putea să o dorească vreodată - Un cadou pentru copilul care are totul.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții