×
Meniu

Trotinete Pliabile și Ajustabile

Important de știut

Trotineta pliabilă este potrivită ca mijloc de transport sau folosită în scop recreațional. Sunt ușor de pliat și, din această cauză, ușor de transportat.

O trotinetă pliabilă ca mijloc de transport

Trotinetele pliabile din această categorie sunt potrivite atât pentru transport, cât și pentru recreere în aer liber și sunt minunate atât pentru începători, cât și pentru copii. Cu toate acestea, ar trebui să reții că trotinetele pliabile sunt diferite de trotinetele freestyle, care au un design puternic dintr-o singură piesă, pentru a rezista la impacturile puternice și la aterizările dure. Dacă dorești să utilizezi trotineta în principal ca mijloc de transport, ar trebui să alegi o trotinetă cu roți mari. Acestea sunt excelente pentru transport, iar înălțimea lor este o dimensiune mai potrivită pentru adulți.

Mica istorie despre trotinetele pliabile

Primele trotinete de pe piață erau de calitate slabă și nu erau foarte rezistente. Trotinetele au fost practic reinventate în anii 1990, când un nou tip de trotinetă din aluminiu a intrat pe piață. De atunci, calitatea trotinetelor pliabile a devenit mult mai bună, iar noile modele sunt mai ușoare și mai rezistente decât primele apariții. Sunt pliabile, reglabile și din toate privințele foarte practice și elegante. Frenzy, JD Bug și Razor sunt unele din companiile foarte cunoscute care fabrică trotinete pliabile excelente pentru recreere sau folosite ca mijloc de transport.

Înainte de a cumpăra o nouă trotinetă pliabilă, ar trebui să te gândești la cine o va folosi și cu ce scop o va folosi. Dacă vizitezi orice magazin de jucării bine asortat, vei găsi și trotinetele pliabile. Acestea nu sunt de obicei de aceeași calitate și ar putea avea o durată scurtă de viață față de cele pe care le găsiți în magazinul nostru.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții