×
Meniu

Echipament de Protecție pentru Trotinetă

Am nevoie de echipamentul de protecție pentru trotineta pro?

Echipamentul de protecție reduce riscul de accidentare și îți va oferi un sentiment profund de siguranță. În acest fel vei fi mai încrezător vei prinde curaj să încerci trick-uri noi.

De aceea, este întotdeauna o idee bună să porți echipament de protecție când te dai cu trotineta. Protecțiile pentru coate și genunchi precum și căștile pentru trotinete, sunt folosite în mod obișnuit de rideri avansați și sunt indispensabile pentru toți începătorii. Copiii trebuie să poarte întotdeauna echipament de siguranță pentru trotinetă și să fie supravegheați de părinți.

Care este cel mai bun echipament de protecție pentru o trotinetă pro?

Cea mai bună achiziție pe care o poți face este într-o cască, genunchiere și cotiere. Căștile pentru trotinetă sunt cea mai importantă piesă a echipamentului tău de siguranță. Aceasta îți protejează capul de orice pericol și îți menține creierul în siguranță. Alegeți o cască bine aerisită, cu o potrivire confortabilă, și în același timp fixă.

Genunchierele sunt următoarea cea mai populară piesă a echipamentului de protecție. Căută genunchiere cu capace mari din plastic dur și interior din spumă groasă pentru acele tipuri de impacturi mai serioase. Acestea îți vor da încrederea necesară pentru efectuarea mai sigura a trick-urilor.

Cotierele pentru riderii profesioniști sunt, de asemenea, destul de populare. Acestea te protejează împotriva vânătăilor și a impacturilor în caz că nu îți iese vreun și cazi. Optează pentru cotiere care oferă o potrivire perfectă și care nu îți împiedică manevrabilitatea.

Dorești să afli mai multe despre echipamentul de protecție pentru trotinetele pro? Consultă Ghidul nostru de protejare în skate park.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții