×
Meniu

Echipament de Protecție pentru trotinetă

Echipamentul adecvat de protecție pentru trotinetă te va ajuta să devi un rider mai bun în cele din urmă

Echipamentul de protecție pentru trotinetă nu este doar o chestiune de a te menține în siguranță atunci când cazi.

Un set de echipamente de protecție pentru trotinetă, cum ar fi o cască, genunchiere și cotiere, îți vor oferi încrederea de a face mai multe trucuri noi și mai avansate, deoarece știi că vei fi în siguranță dacă vei cădea.

Chiar dacă nu te dai pe șine, cutii, mini rampe în parcul de skate, echipamentul de protecție adecvat pentru trotinetă este esențial.

De ce? Ei bine, echipamentul de protecție a trotinetelor îți va reduce riscul de rănire. Acest lucru înseamnă că poți folosi mai puțin timp în a fi rănit și mai mult timp pe trotineta ta.

Deci, ce fel de echipament de protecție pentru trotinetă ar trebui să ai?

Depinde de fiecare persoană, fiecare își va alege ce dorește să folosească ca echipament de protecție pentru trotinetă. Aici la SkatePro îți recomandăm întotdeauna să utilizezi o cască.

Alege o cască de skate în loc de o cască de bicicletă, atunci când cumperi echipament de protecție pentru trotinetă. O cască de skate poate avea mai multe lovituri și este concepută pentru a-ți proteja partea din spate a capului.

În plus, îți recomandăm întotdeauna cotiere și genunchiere, atunci când alegeți echipament de protecție pentru trotinetă.

Piese de protecție extra pentru trotinete

Adesea vedem că mulți rideri poartă guri de protecție. De ce? S-ar putea să te întrebi. Ei bine, este ușor să aterizezi strâmb și să îți trântești față de bara trotinetei. Un aparat de gură îți va păstra dinții în siguranță. Pe scurt, o investiție foarte mică, care te poate salva multă durere.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții