Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Piese șei BMX

Important de știut

De ce sunt șeile de BMX Race atât de dure?

Șeile BMX Race sunt mai dure deoarece sunt concepute pentru a te așeza pe ele foarte des. Acestea sunt înguste, subțiri și confecționate din plastic ușor, astfel încât să facă bicicleta cât mai ușoară. În timpul curselor de BMX, riderii stau de obicei în picioare când pedalează, așa că nu este necesară o șa din piele moale și groasă, spre exemplu. Unul dintre motivele principale pentru care acestea încă fac parte din bicicletă, este pentru a proteja spatele rider-ului atunci când aterizează de pe un kicker înalt.

În cadrul acestei categorii, există și tijele de șa precum și pipele BMX. Când selectezi tijele pentru șei, nu uita să verifici compatibilitatea acestora cu șaua bicicletei tale. Șeile și tijele pivotale sunt cea mai populară alegere, dar există și alte opțiuni precum: combo, cu șine, tripod și cursieră.

Tijele pentru șei vin în diferite modele și lungimi. Dat fiind faptul că riderii de curse BMX tind să aibă șaua cât mai jos posibil, lungimea nu este un factor foarte important în alegerea acestora. Majoritatea tijelor au o lungime minimă de inserare pentru îndeplinirea tuturor preferințelor de montare.
Dacă dvrei să vezi mai multe elemente din colecția noastră Race BMX, vizitează secțiunea noastră de Biciclete BMX Race pentru piese și setup-uri complete.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții