×
Meniu

Echipament Protecție BMX

Indiferent dacă te dai pe BMX pe străzi sau în parcul tău de skate local, este important pentru tine să ai echipamentul de protecție adecvat pentru BMX, nu numai pentru siguranța ta, ci și pentru progresul și experiența deplină în riding.

Echipament protecție BMX - Casca cea mai esențială

Toată lumea, de la începători la profesioniști se dau cu o cască BMX. Toate căștile pe care le găsești în categoria noastră de echipament de protecție BMX sunt certificate EN 1078, ceea ce înseamnă că căștile sunt aprobate atât pentru skate, cât și pentru biciclete.

Progresează mai repede: fă ca profesioniștii și dă-te cu protecții pentru tibie

Alte investiții bune în ceea ce privește echipamentul de protecție sunt apărătoarele pentru tibie, genunchiere, cotiere și mănușile BMX.

Toate aceste piese de echipament de protecție BMX te vor menține în siguranță, reducând riscul de rănire. Purtarea echipamentului de siguranță te va face, de asemenea, să te simți mai încrezător în a te împinge mai departe și a duce trick-uri-le la nivelul următor.

Avem atât apărători clasice de protecție pe care le poți purta la exterior pe haine, cât și apărători pe care le poți purta sub pantaloni. Echipamentele de protecție sunt extrem de flexibile și îți permit să te deplasezi liber.

Ceea ce vei alege este în funcție de preferința personală și stilul de riding.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții