Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Echipament Protecție BMX

De ce ar trebui să port protecție pentru BMX?

Fie că ești începător sau profesionist, fiecare rider BMX are nevoie de protecție. Este important să ai echipamentul de protecție potrivit. Nu numai că acesta te va menține în siguranță și va reduce riscul de accidentare, dar îți va spori și încrederea de sine și te va ajuta să îți depășești limitele. În plus, dacă participi la competiții BMX, echipamentul de protecție este adesea o cerință primordială pentru a concura.

De ce echipament de protecție am nevoie pentru BMX?

Riderii BMX poartă o varietate de echipamente de protecție, inclusiv căști, genunchiere, cotiere și mânuși. Acestea sunt esențiale pentru a preveni tăieturile zgârieturile, precum și răni mai grave. Cea mai esențială protecție pentru orice pilot BMX este casca. Căștile BMX se disting în mod obișnuit între căștile integrale și cele deschise, care pot fi folosite și pentru alte sporturi. Mânușile nu doar rolul de a-ți proteja mâinile, ci și pentru a îți oferi acel control suplimentar in sesiunile de riding.

Alegerea echipamentului de protecție potrivit.

Este important să îți alegi echipamentul de protecție BMX de mărime potrivită, indiferent de stilul preferat. Echipamentul prea mic te va fi incomod iar echipamentul prea mare, îți poate aluneca de pe corp, crescând probabilitatea accidentării. De exemplu, cotierele și genunchiere trebuie să fie flexibile, dar și potrivite. Echipamentul de protecție BMX poate fi purtat peste sau sub îmbrăcăminte, în funcție de stil și design.

Aruncă o privire peste gama noastră de căști BMX și genunchiere.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții