Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Cizmele de snowboard Burton Swath boa sunt cizme all mountain excelente, cu un flex mediu rigid.

Aceste cizme dispun de Dual Zone Boa - Nu numai că facilitează înfășurarea perfectă a cizmelor pe piciorul dumneavoastră cu ajutorul roților de cadran Boa. De asemenea, face o înfășurare mult mai precisă datorită sistemului dual zone. Înseamnă că în loc de un singur canal prin care să treacă firele, aceste ghete au două canale separate pentru fiecare fir al roților Boa dial. În acest fel, înfășurarea este mult mai precisă și mai strânsă. Prin urmare, controlul, senzația și transferul de putere sunt îmbunătățite.

Căptușeala Imprint 3 dispune de o mulțime de soluții excelente care vor asigura o potrivire bună, un transfer de putere optimizat și un confort plăcut. Acestea dispun de o tehnologie respirabilă utilizează carbon activat termic care este țesut în căptușeală - Burton numește această tehnologie Dryride Heat Cycle Lining. Aceasta radiază și reflectă căldura corpului pentru a vă menține picioarele mai calde, dar în același timp permite evacuarea umidității.

Manșonul Focus Cuff este implementat pentru a optimiza confortul și controlul. Acestea asigură că picioarele tale sunt bine înfășurate, că prinderea călcâiului este bună și că vițeii tăi sunt susținuți de zonele elastice din neopren.

Pentru a încheia aceste cizme de snowboard all mountain și backcountry cu un flex mediu (Response: 5), ai parte de confort și prin talpa Molded EVA și talpa Vibram cu o revenire și amortizare foarte bună.

Specificații

Flex:
Mediu
Nivel Abilități:
Începător, Intermediar, Avansat
Stil de Riding:
All Mountain, Freeride
Închiderea:
BOA
Sex:
Bărbați

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (3)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (3 recenzii)

SkatePro