La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Wakeboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Lungime
Stil Riding

Trezește-te...este timpul de wakeboarding

În wakeboarding, poți fi tras de o barcă cu motor, sau printr-un cablu într-un parc de wakeboarding și în același timp să te dai pe obstacolele. Suna distractiv? Ei bine, este. Un aspect important în distracția de a te da pe apă este să alegi un wakeboard care să se potrivească nivelului tău și stilului de mers pe apă.

Plăci wakeboard scurte vs. plăci wakeboard lungi

Toate specificațiile plăcilor de wakeboard pe care le veți găsi în această categorie au și dimensiunea listată. Dimensiunea plăcii de wakeboard se alege în funcție de greutatea și stilul de riding pe care tu le ai. Dacă achiziționezi o placă de wakeboard potrivită te vei asigura că vei avea o experiență potrivită și te vei bucura cu adevărat de acest sport. Cu toate acestea, există câțiva rideri de wakeboard care se dau cu wakeboard-uri mai lungi sau mai scurte, depinde de ceea ce iși doresc.

  • Plăci wakeboard scurte: în general, o placă de wakeboard mai scurtă este mai lentă și necesită mai multă energie pentru a fi trasă în apă. Unii rideri de wakeboard aleg o placă mai scurtă, deoarece este mai ușor să facă rotiri, flip-uri sau să zboare peste valuri. Dar reține că o placă mai scurtă face și aterizările mai dificile.
  • Plăci wakeboard lungi: cu o placă de wakeboard mai lungă poți avea un control mult mai bun asupra plăcii, chiar dacă ești începător. O placă mai lungă necesită mai multă muncă, dar merită efortul suplimentar, deoarece vei obține mai mult control și va fi o alegere excelentă dacă dorești să înveți trick-uri.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții