×
Meniu

Piese Wakeboard

  Filtru
Brand-uri

Piese Wakeboard - Fi pregătit cu piese extra pentru placa ta

Nu vrei să ieși pe apă cu un șurub lipsă, un șurub sau o aripă de rezervă nu îți vor strica ziua și nu te vor trimite acasă devreme.

Pentru o siguranța extra din acest punct de vedere îți sugerăm să arunci o privire la această categorie de echipamente de wakeboard și piese de wakeboard.

Vei găsi, de asemenea, aripioare în această categorie, chiar dacă aripioarele de pe un wakeboard nu sunt o necesitate. Aripioarele sunt un avantaj atunci când se fac tranziții de la șină la șină. Acestea vor adăuga control și te vor împiedica să aluneci.

Cu toate acestea, mulți rideri aleg să meargă la wakeboard fără aripi, dacă se concentrează puternic pe trick-uri cu diapozitive pe cutii și șine, unde aripioarele s-ar putea bloca sau chiar se pot rupe.

Uneori se poate simți ca și cum ai conduce o mașină pe un drum înghețat. Poți în continuare să ghidezi mașina sau, în acest caz, wakeboard-ul cu atenție pe suprafața alunecoasă și să rămâi într-un fel de control. Dar dacă adăugi agresivitate și viteză la riding, tracțiunea și controlul tău vor scădea drastic.

Aripioara are un impact imens asupra experienței globale de navigare. Numai înotătoarea va schimba caracteristicile de riding și senzația unui wakeboard. Dacă deți o placă care se simte rapid și nu are aripioare, poate fi ușor transferată pe o placă cu o senzație mult mai lentă, doar prin adăugarea de aripioare de un anumit tip.

Dacă trebuie să ajustezi aspectul plăcii tale într-un anumit mod, trebuie doar să ne sunați și vă vom ghida în direcția aripioarelor de cumpărat.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții