×
Meniu

Echipamente Kiteboard

Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Repară-ți zmeul în cel mai scurt timp

Kitesurfing-ul este un sport nautic de mare viteză, cu un impact ridicat. Chiar dacă echipamentul de kiteboarding este fabricat din materiale de calitate, durabile, va veni un moment când va trebui să îți înlocuiești sau actualizezi echipamentul uzat. Este o idee bună să ai la tine piese de rezervă pentru kite, pentru a evita inconveniențe precum ruperea sau spargerea acestuia. De aceea este bine sa ai mereu un kit de reparație la tine.

Kiturile clasice de reparație pentru kitesurfing pe care le vei găsi în această categorie, includ produse pentru bladders, stickere și totodată benzi cu lipici. De asemenea, este recomandat să ai o valvă de rezervă. Toate valvele vor avea scurgeri și se vor uza în timp, așa că asigură-te că ai o rezervă.

Anumite branduri oferă de asemenea, un kit complet de reparație care conține tot ceea de ce ai nevoie pentru repararea posibilelor deteriorări.

Cum funcționează o pompă de kite?

Poate că nu este cea mai distractivă sarcină, dar fiecare kitesurfer trebuie să-și pompeze zmeul înainte de a intra în apă. Pompele manuale sunt încă cele mai clasice, dar multe modele îți oferă opțiunea de a face schimbul dintre umflarea cu o singură cursă și cu o cursă dublă, astfel încât să poți comuta instantaneu între umflarea cu volum mare, presiune joasă la umflare cu volum mic și presiune înaltă.

Alte lucruri de luat în considerare cu pompa ta, includ obținerea uneia cu un manometru deasupra, astfel încât să poți vedea PSI pe care o umfli. În plus, multe kituri de zmeu vin cu mai multe duze, așa că asigură-te că va exista una care să se potrivească, cu valva kite-ului tău.

Dacă ești în căutarea unui obiect de depozita a echipamentelor, cea mai convenabilă soluție este achiziționarea unei genți de surf.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții