Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Kite-uri Kitesurfing

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Stil Riding

Care sunt tipurile de zmee pentru kitesurfing?

Zmeele de kitesurfing sunt cunoscute sub denumirea de kite-uri, variază ca formă, dimensiune și construcție. Există două categorii principale de zmeu: LEI (leading edge inflatable) și Foil.

Un kite cu un Leading Edge (LEI), are părți gonflabile care oferă suport structural. Acesta are parți făcute dintr-un material rezistent și alte parți care sunt consolidate pentru o rezistentă extra. Acest tip de kite este cel mai comun pentru kitesurfing. Poate pluti pe suprafața apei și poate fi relansat cu ușurință, făcând zmeii cu leading edge perfecți pentru începători.

Kite-uri-le pentru foil nu au părți gonflabile.Acestea au un strat dublu de material, iar intre acestea va penetra aerul. Kite-uri-le pentru folie funcționează prin deschizăturile care iau formă odată cu intrarea aerului în zmeu. Dezavantajul este ca dacă va cadea în apă, se poate umple cu apă și apoi se va pune mult mai greu înapoi în aer.

Cum să alegi un zmeu de kitesurfing?

Nivelul tău și stilul de riding determină tipul de zmeu de kiteboarding care este perfect pentru tine. Stilurile de riding pot fi împărțite în freeride și freestyle.

Toți începătorii încep cu un kite de freeride. Kite-uri-le de freeride captează mai puțină putere a vântului și sunt mai ușor de controlat. Aceste kite-uri sunt perfecte pentru a-ți începe experiența de învățare și pentru a naviga pe apă mică, fără valuri, cu viteză moderată. Kitesurferii de la nivel mediu până la avansați vor prefera zmei cu alte configurații, mai exact de freestyle. Chiar și atunci când vântul este ușor, kite-uri-le freestyle te vor ajuta să obți cea mai mare putere. Astfel, kiteboarderul poate fi peste valuri mari, poți prinde viteză mare pe ape plate sau poți face sărituri grozave.

Dacă dorești să afli mai multe despre kite-uri, consultă ghidul nostru detaliat numit Cumpărați echipament pentru kitesurfing.

Puteți găsi întotdeauna toate echipamentele de care aveți nevoie pe pagina noastră, la categoria de Kitesurfing.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții