×
Meniu

Plăci SUP gonflabile

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime
Activitate SUP
Greutate Utilizator

Ce sunt plăcile SUP gonflabile?

Plăcile SUP gonflabile oferă o modalitate distractivă de a te da pe apă cu beneficiul suplimentar al unui antrenament pentru întregul corp. Poziția în picioare pe placa îți vă oferi avantajul de a vedea ceea ce este sub apă. Acest sport este ușor de învățat și poate fi practicat chiar și pentru a te da pe valuri mici.

Din ce sunt făcute plăcile de SUP?

Există două tipuri de plăci SUP - solide și gonflabile. Plăcile solide, cunoscute și sub denumirea de SUP, sunt realizate dintr-un miez de spumă învelit fie în fibră de sticlă, fibră de carbon și plastic. În loc de un miez de spumă, plăcile gonflabile stand-up paddle (iSUP) folosesc aer pentru a oferi flotabilitate și stabilitate. Plăcile gonflabile cu vâsle sunt perfecte pentru vâslitorii ocazionali și începători sau cei cu spațiu limitat de depozitare a echipamentul.

Alegerea plăcii de SUP

Greutatea și nivelul tău de riding determină SUP-ul gonflabil pe care ar trebui să-l obții. Este important să iei în considerare lungimea și lățimea plăcii. Plăcile scurte sub 300 cm sunt mai manevrabile și sunt o alegere excelentă pentru copii. Plăcile de lungime medie de la 300 până la 370 cm sunt perfecte pentru cei care ies pe apă ocazional și cei începători. În timp ce plăcile lungi de SUP sunt bune pentru curse și ture lungi.

Lățimea clasică a SUP-urilor variază de la 762 cm la 1000 cm. Plăcile mai late sunt optime pentru oamenii mai mari și cei care doresc să transporte marfă. Plăcile înguste de SUP sunt mai bune pentru oamenii mai mici și cei care caută viteză.

Vrei să afli mai multe despre paddle boarding și plăcile SUP? Consultă ghidul nostru pentru Cumpărarea unei plăci SUP.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții