×
Meniu

Plăci SUP gonflabile

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime
Activitate SUP
Greutate Utilizator

Din ce sunt făcute plăcile SUP gonflabile

Plăcile de Stand Up Paddle gonflabile (numite și SUP gonflabile sau iSUP) sunt dure la exterior (cum ar fi SUP din fibră de sticlă), fabricate din material durabil din cauciuc întărit. În loc de miez solid, un SUP gonflabil are aer în interior, ceea ce îi oferă avantaje atunci când vine vorba de transport și depozitare.

Plăcile gonflabile Stand Up Paddle sunt realizate din straturi de plastic din PVC și milioane de fibre țesute, care conectează partea superioară și inferioară a plăcii. Aceste fibre sunt surprinzător de puternice, odată ce placa este umflată. În general, plăcile de Stand Up Paddle gonflabile tind să fie mai ușoare decât o placă solidă.

La fel ca plăcile dure, cele gonflabile pot fi folosite în lacuri, tururi de golfuri oceanice, pescuit, surfing și chiar pentru a face yoga.

Chiar dacă plăcile de padel gonflabile au caracteristici plutitoare excelente, pentru a avea o experiență plăcută îți recomandăm să le utilizezi în locuri cu apa liniștită, fără multe valuri.

De ce să alegi un SUP gonflabil

  • Dacă nu ai o mașină mai mare pentru a-ți transporta SUP-ul de dimensiuni mari care nu este gonflabil. Există destul de multe avantaje ale alegerii unui SUP gonflabil față de clasicul stand up paddleboard din fibră de sticlă.
  • Dacă locuiești într-un apartament mic și nu ai mult spațiu de depozitare, SUP-ul gonflabil este o alegere bună, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât cele clasice și pot încăpea într-un rucsac odată dezumflat.

Acest lucru face ca transportul să fie ușor în jurul lumii atunci când te afli în explorarea celor mai bune locuri din lume.

Avem o gamă largă de SUP-uri gonflabile în diferite modele și mărci, cum ar fi Fanatic, STX și Ten Toes.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții