×
Meniu

Harness Kitesurfing

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Tip Ham
Sex

Harness-urile de kiteboarding au un rol important

Unul dintre cele mai importante echipamente pentru kitesurfing este harness-ul. Acesta te conectează la bara kite-ului și transferă forța de la kite către corpul tău. Harness-urile pentru zmeu sunt făcute pentru a fi rezistente, puternice și robuste - cu scopul de a face față la puterea kite-ului și a vântului.

Când alegi un harness, este important ca acesta să se fie confortabil și sigur. Purtarea unui harness inconfortabil va face, probabil, ca întreaga ta experiență de kite să fie mult mai puțin plăcută. Fiecare ham are dimensiuni diferite, așa că verifică ghidul de mărimi a produsului, pentru a te asigura că ai o potrivire optimă. Harness-urile de kite sunt disponibile în modelele unisex dar și cele masculine, feminine, pentru a oferi o potrivire mai personalizată.

Harness-urile Seat vs. Harness-uri pentru talie

Una dintre cele mai mari decizii pe care trebuie să o iei, este dacă să alegi un harness tip seat sau pentru talie. Nu există o decizie greșită, însă, opțiunile alese vor influența experiența ta de kitesurfing în diferite moduri.

HArness-uri seat

Harness-urile seat pentru kiteboarding sunt stilul original de ham. Acestea sunt mai mari și vin cu curele pe care le poți înfășura în jurul picioarelor. Hamul se așează mai jos pe corp, ceea ce înseamnă că vei avea un punct de tragere mai jos și un centru de greutate mai jos. Acest design îl face mai potrivit pentru începători, precum și pentru cursele lungi.

Harness-uri pentru talie

Harness-uri-le pentru talie vin fără curele pentru picioare și se așează mai sus pe talie. Acest lucru îți oferă mai multă libertate de mișcare și mai multă manevrabilitate atunci când faci cascadorii și trick-uri. De asemenea, sunt mai confortabile de purtat. Cu harness-urile pentru talie, este mai greu să menții un centru de greutate scăzut, dar, în același timp mai ușor să menții o poziție verticală.

Dacă dorești să afli mai multe despre ce echipament ar trebui să achiziționezi, accesează ghidul nostru de cumpără echipament kitesurfing.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții