×
Meniu

Legături wakeboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte

Legături wakeboard - Caracteristicile lor

În această selecție, vei găsi diverse modele atât de legături de wakeboard, cât și de boots de wakeboard. Ce tip alegi va depinde de stilul tău de riding și, bineînțeles, de picior. Fiecare marcă are propriile sale caracteristici unice, de la forma boot-ului până la sistemul de prindere . Dar există câteva reguli pe care le poți lua în considerare atunci când alegi atât o pereche de boots de wakeboard, cât și legături de wakeboard.

Flexul

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare, atunci când alegi o pereche de boots și legături, este flexul. Acesta este rigid și flexibil. Vei alege ceea ce ți se va potrivi stilului tau de riding. Boots-urile rigide sunt mai receptive și oferă mai mult sprijin prin gleznă. Boots flexy permit mai multă mobilitate și sunt excelenti pentru începători.

Potrivirea Mărimii

Un lucru cheie în procesul de alegere a legăturilor și boots-ilor perfecti este pur și simplu să-ți cunoști picioarele. Trebuie să îți iei forma piciorului în considerare. Ai picioarele subțiri sau voluminoase? Ai arcuri înalte sau picioare plate? Toate acestea sunt importante de luat în considerare.

Mărimea

Dacă este posibil, îți recomandăm să îți măsori piciorul, astfel încât să fi sigur că obți mărimea potrivită. Dacă vei alege doar legăturile și boots-ii în funcție de mărimea pantofului, îți recomandăm să iei în considerare scăderea ½ o dimensiune pentru o legătură de wakeboard și boots. Nu putem sublinia suficient că nu ar trebui să existe o ridicare a călcâiului și că ar trebui să fie strâns peste tot.

Mai mult, asigură-te că cizmele și picioarele sunt umede atunci când încerci legăturile de wakeboard. Dacă sunt uscate, va fi un coșmar să le iei in picioare!

Legăturile trebuie să se potrivească cu placa ta

Există trei moduri simple de a te asigura că legăturile tale se potrivesc cu wakeboard-ul tău. Cel mai simplu mod este să cumperi un set de legături de la același producător. A doua opțiune este să verifici șuruburile, fie ele vor fi șuruburi standard de ¼ ”, fie șuruburi metrice M6.

Opțiunea finală este să contactezi specialiștii noștri wakeboard de laechipa noastră, care te pot ajuta.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții