×
Meniu

Legături Wakeboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte

Ce sunt legăturile de wakeboard?

Legăturile de wakeboard, cunoscute și sub numele wakeboard boots, sunt elementele principale de fixare a picioarelor pe wakeboard-ul tău. Aceștia au o mare influenței asupra experienței tale pe apă, astfel, este important să le alegi cu mare atenție. Când cumperi wakeboard boots, cei mai importanți factori de luat în considerare sunt: flexul, mărimea și compatibilitatea acestora cu placa.

De ce tip de legături am nevoie?

Legăturile de wakeboard variază în ceea ce privește flexul și tipul de legătură. De asemenea, mărimea potrivită a boots-ilor depinde de stilul tău de riding. Flexibilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici. Bootsii de wakeboard rigizi sunt considerați a fi alegerea optimă pentru riderii care caută un suport ridicat pentru gleznă, stabilitate și viteză, în timp ce legăturile cu un flex mai moale permit riderilor mai multă mobilitate. În general, legăturile pentru începători sunt mai moi decât cele pentru riderii avansați.

Stilul de legături se referă la sistemul de închidere și de legare. Bootsii pot fi cu vârful deschis sau închis, cu catarame de velcro, sistem de legare BOA sau catarame de cauciuc. Sistemul de închidere depinde de preferințele personale ale riderului. Bootsii deschiși la vârf sunt mai flexibili și oferă mai mult spațiu de aerisire. Cei închiși la vârf oferă o potrivire mai strâmtă pentru mai un mai bun transfer de putere, prin urmare și control optim al plăcii.

Ce mărime trebuie să aibă legăturile mele?

Este important ca bootsii tăi să fie confortabili și stabili în zona călcâiului, dar nu atât de mult încât să îți provoace disconfort si amorțeală. Trebuie să îți măsori piciorul pentru a identifica mărimea potrivită. Dacă dorești să îți alegi legăturile și bootsii doar în funcție de mărimea pantofului, este recomandat îți alegi o mărime cu ½ mai mică. Unii rideri folosesc căptușeli cu termo formare care fac bootsii să se potrivească și mai bine.

Cauți alte echipamente pentru wakeboarding? Aruncă o privire peste Wakeboardurile și Piesele noastre pentru Wakeboarding.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții