Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Horizon 5K Race Ski Goggles

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Head Horizon 5K Race sunt ochelari de schi de o performanță optimă. O funționalitate super a ochelarilor de schi Horizon 5K Race este atât posibilitatea schimbării lentilei atunci când se strică cât și protejarea ochilor în orice condiții meteo. Îi poți purta și peste ochelarii de vedere pentru o vedere vigilentă și sigură pe zăpadă. Filtrul UVA integrat îți protejează ochii de radiațiile excesive, oferindu-ți astfel posibilitatea de a te distra pe pantele însorite în siguranță.

  • Viziunea wall to wall constă înntr-un strat de spumă cu 40% mai subțire, menit să se potrivească confortabil pe față, fără a-ți compromite raza vizuală.
  • Lentila cilindrică are o suprafață curbată pentru o distanță focală îmbunătățită
  • Lentila dublă din policarbonat oferă protecție UV optimă și este de 10x mai rezistentă la impacturi decât plasticul și sticla obișnuite
  • Spuma de aerisire asigură funcționalitatea proprietății anti-ceață, cu scopul îndepărtării umidității din interiorul ochelarilor
  • Tehnologia anti-ceață ajută la reducerea imediată a umezelii din ochelari, asigurând claritatea optică ideală ochilor tăi.

Notă: Vă rugăm să verificați specificațiile de mai jos pentru a vă asigura că alegeți perechea potrivită de ochelari de schi. Aceștia trebuie să aibă o transmitere de lumină în concordanță cu cerințele condițiilor meteo în care doriți să schiați.

Specificații

Caracteristici Suplimentare:
Wall-To-Wall Vision, Cylindrical Lens, Double Lens, Venting Foam, Anti Fog
Mărime Față:
One Size
Lentile pentru tipul de vreme:
Transition lenses
Lentile ce pot fi schimbate:
Da
Lentile:
5K gold: S3
Se potrivește cu ochelari (OTG):
Da
Compatibil cu casca:
Da
Transmisie de Lumină(VLT):
15%
Incl. Lentile Extra:
Da
Extra Lentilă:
Orange: S1, VLT 57%
Filtru UV:
UVA

De la același brand

Afișează toate

SkatePro