Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Cruiser Board și Cruiser Skateboard

Diferența dintre un Cruiser board și un skateboard obișnuit

Skateboard-urile Cruiser sunt fuziuni de skateboard-uri și longboard-uri și, în general, nu sunt mai mari decât skateboard-urile convenționale. Forma este deseori inspirată de designurile vechilor școli ale skateboard-urilor din anii 1970, iar hardware-ul seamănă mult cu ceea ce găsești pe un longboard. Această configurație are ca rezultat o placă de cruising agilă și la îndemână pentru utilizare zilnică. Cu toate acestea, cruiserele nu sunt doar plăci bune pentru a merge în oraș - au devenit, de asemenea, accesorii moderne pentru stilul de viață.

Cu „kick-tail”, cruisere-le au o formă de deck asemănătoare cu cea a unui skateboard convențional. Pe de altă parte, board-urile de cruising au axele mai mari decât cele ale skateboard-ului convențional. Roțile sunt adesea mai mari și mai moi, ceea ce le face atât rapide, cât și aderente. În același timp, bucșele sunt foarte flexibile, ceea ce oferă capacitatea de a se întoarce și de a manevra placa cu ușurință.

De la skateboard la un cruiser skateboard

Istoria skateboard-ului a început în anii 1940 și 1950, unde au fost dezvăluite primele skateboard-uri de casă cu roți de skate. Primele skateboard-uri comercializate au fost fabricate pentru un magazin de surf din California. Skateboard-urile au fost vândute unor surferilor care doreau să se dea pe străzi când pe mare nu aveau posibilitatea.

Abia în anii 1970 s-au inventat roțile din poliuretan. Această invenție a îmbunătățit semnificativ calitatea skateboard-urilor. După aceasta, popularitatea skateboard-urilor a crescut rapid, iar producătorii de skateboard-uri au început să experimenteze materialele deck-urilor și dimensiunile roților, axele etc. Punctele de aluminiu, fibra de sticlă și alte tipuri de plastic au început să apară în industria skateboard-urilor. În ultimul timp, mini-cruiser- le și-au recăpătat popularitatea și mărci precum Penny, Stereo Vinyl Cruiser și Globe, care produc toate plăci de plastic, au devenit foarte populare.

Uitați-vă la categoriile noastrePlăci de cruising din plastic și plăci de cruising complete, în funcție de cum vă place să călătoriți.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții