Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Skateboards

Important de știut

Skateboard-uri pentru trick-uri și stradă

La SkatePro vă oferim o gamă diversificată de skateboarduri, deoarece este foarte important să găsiți o placă care să corespundă nevoilor și abilităților dvs. specifice. În magazinul nostru gasiți skateboard-uri complete gata de plimbare sau piese separate pentru conceperea unui skateboard personalizat, iar pentru a schimba anumite componente din skateboard-ul dvs. în magazinul nostru găsiți și piese de schimb cum ar fi axe și roți.

Înainte de a cumpăra un skateboard, este important să aflați care sunt nevoile dvs. Dacă doriți să utilizați placa pentru trick-uri și rampe, skateboard-urile sunt concepute în acest scop, dar dacă sunteți mai pasionat de plimbări prin oraș, ați putea dori mai degrabă să alegeți un cruiser sau un longboard .

Construcția skateboard-ului

Partea propiu zisă a skateboar-ului și anume deck-ul este făcut din arțar. Arțarul canadian este excelent pentru plăcile de skateboard, deoarece este un material foarte puternic care poate suporta impactul la care este supus deck-ul sub trick-uri și cascadorii. Este materialul cel mai indicat în producerea unui deck de skateboard. Lungimea deck-ului este de obicei de aproximativ 28-33 inci și lățimea de aproximativ 7-10,5 inci.

Roțile de skateboard sunt disponibile în diferite dimensiuni și durități. Dacă sunteți cascadorii pe rampe, roțile mari sunt potrivite în acest scop, dar dacă vă interesează mai mult plimbările stradale, ar trebui să alegeți roți puțin mai mici, deoarece acestea vă vor aduce mai aproape de sol și vă vor oferi mai multă stabilitate.

Istoria skateboard-urilor

Skateboardingul provine de pe Coasta de Vest a Americii, unde surferii aveau nevoie de ceva de făcut pe continent, atunci când nu se puteau duce pe valuri. În schimb, au avut ideea de a pune roți pe plăcile lor de surf, aducând surfingul pe străzi. Stilul de viață relaxat de pe coasta de vest este, de asemenea, adesea asociat cu cultura skateboardului, deoarece acesta este și a fost întotdeauna centrul industriei de skateboard. De-a lungul anilor, forma skateboard-ului s-a dezvoltat în mai multe feluri, deoarece au fost optimizate pentru noi scopuri.

Istoria skateboardului așa cum o cunoaștem astăzi a început în anii 1940, când oamenii au început să monteze roți pe plăci, scânduri și alte lucruri pe care să le poată folosi drept deck. În anii 1960, primele magazine au început să vândă skateboard-uri, iar în anii 1970 roțile din ceramică și metal au fost înlocuite cu roți din poliuretan pe care le știm din skateboard-urile din zilele noastre. În anii 1980, industria de skateboarding a înflorit și au apărut un număr mare de companii de skateboard administrate de skateboarderi. De-a lungul acestui deceniu, au fost lansate mai multe filme despre cultura skateboard-ului, iar unele dintre ele au devenit chiar clasice ale cultului, care au lăsat o impresie excelentă asupra întregului stil de viață skateboarding.

Puteți vedea skateboard-urile, punțile și piesele de schimb din categoriile specifice, unde puteți citi mai multe despre ele.

Dacă doriți să aflați mai multe despre skateboard-uri și piese, citiți ghidul nostru de skateboard .

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții