×
Meniu

Longboards

Longboard - Surfing pe roți?

Un longboard este o versiune mai lungă a unui skateboard, care are în general 90-120cm / 35-47 inch lungime. Longboard-urile sunt perfecte pentru cruising, curse, coborâre sau doar pentru transport. Comparativ cu un skateboard, un longboard oferă o experiență de riding mult mai lină, iar cel de carving integrează elemente din surfing, ceea ce oferă o senzație de surf. De aceea, uneori este denumită surfing pe asfalt.

Diferite tipuri de longboard-uri

Există mai multe modele de longboard pe piață, fiecare pentru o anumită utilizare. Caracteristicile sunt proiectarea deck-ului, modelul flexibil și asamblarea axelor. În general, acestea sunt următoarele tipuri de longboard-uri:

Longboard-uri de cruising și penru transport

Longboard-urile de cruising sunt deseori concepute în forme de plăci de surf, cum ar fi un pintail clasic, și sunt excelente pentru plimbări surfy și cruising lin.

Carving Longboards - Acțiune de pompare pe asfalt

Cele mai puternice pompări pe o placă sunt posibile cu un carving longboard. Carving-ul se simte ca surfing-ul sau snowboarding-ul pe zăpadă.

Dance longboard - exprimă-ți latura artistică

Dance longboard-ul este o placă foarte drăguță dacă doriți să explorați experiența dansului în timp ce vă dați pe o placă. Plăcile sunt potrivite și pentru călătorii mai lungi.

Longboard-uri freestyle - adăugați trick-uri la cruising

Un combo perfect de plimbări surfy și o gamă plină de trucuri. SkatePro recomandă un longboard freestyle dacă sunteți în căutarea unor trick-uri pe longboard.

Longboard-uri freeride - pentru slide-uri și trick-uri

În freeride scopul este de a face slide-uri și trick-uri fie în jos, fie pe suprafețe plane. Freeride poate fi foarte asemănător cu coborârea, dar diferă prin faptul că este mai orientat spre trick-uri.

Longboard-uri downhill - pentru viteză și slide-uri

Un longboard downhill este potrivit pentru oricine dorește să se dea pe dealuri și să alunece pe drumuri abrupte sau pentru oricine dorește o placă rigidă cu multă stabilitate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții