×
Meniu

Longboard Protecție & Skateboard Protecție

Rămâi în siguranță cu protecțiile de skateboard

Utilizarea protecțiilor pentru skateboard este importantă și o ști deja. Indiferent de ceea ce spun oamenii, știm cu toții că există un motiv pentru care există casca de skateboard și alte apărători. Acestea există pentru a menține intacte părțile corpului și ca să te poți rostogoli când cazi fără incidente. Deci, mai bine stai în siguranță decât să îți pară rău!

Avem toate echipamentele de protecție necesare pentru skateboard

Este întotdeauna mai bine să te echipezi cu protecții în loc să faci o vizită la medic, mai ales atunci când ești pe punctul de a face un kickflip.

În această categorie, vei găsi toate echipamentele care te vor ajuta să reduci unele dintre cele mai frecvente leziuni practicând skateboardul. Echipamentul de protecție pentru skateboard acoperă orice, de la genunchiere, cotiere, apărătoare pentru încheieturile mâinilor, seturi de protecție cu 3 apărători, pantaloni de protecție și căști de skateboard. Și pentru cei care iubesc dealurile și viteza, avem, de asemenea, echipamente de protecție specializate pentru longboard, cum ar fi mănuși rezistente și căști.

Protecția pentru skateboard și longboard are o certificare și un caracter specific, în comparație cu o cască de bicicletă, de exemplu. Puteți fi siguri că orice echipament de protecție din această secțiune este potrivit pentru ambele sporturi.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții