Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Skateboard & Longboard Echipament Protecție

Este necesar să îmi iau echipament de protecție pentru skateboard?

Echipamentul de protecție pentru skateboard este esențial pentru a te menține în siguranță atunci când te dai cu skate-ul sau longboard-ul. Indiferent ca ești începător sau experimentat, protecția te va ajuta să te menții în siguranță și îți va permite să te concentrezi asupra riding-ului. Căderile sunt inevitabile, așa că de ce să nu previi posibilele accidente cu un echipament grozav de protecție?

Mai mult, echipamentul îți va oferi încrederea de a încerca noi trucuri și de a atinge viteze maxime cu placa. Chiar dacă vezi profesioniști fără protecție, echipamentul pentru longboard și skateboard este o necesitate pentru toți începătorii.

Diferitele tipuri de protecție pentru skateboard

Echipamentul claisc de protecție purtat de riderii de skateoard și longboard include o cască, genunchiere și pantaloni scurți de impact. Căștile sunt esențiale pentru protejarea capului. Este important să obții o cască de skateboard care să se potrivească perfect mărimii capului tău.

Căptușeala pentru skateboarding poate fi purtată pentru genunchi, coate și încheieturi și probabil va fi echipamentul de protecție pentru skateboard pe care îl veți folosi cel mai mult. Pentru longboarding, este normal să porți o pereche de mănuși care îți vor proteja mâinile, atunci când faci carve-uri.

Îți faci griji că echipamentul de protecție îți va strica aspectul de skater? Nicio grijă! Echipamentul de protecție din zilele noastre, este adesea confecționat cu un design stylish, minimalist, care nu va distrage oamenii de la abilitățile si trick-urile pe care le faci.

Dacă ești în căutarea unui echipament de protecție pentru alte sporturi de acțiune, aruncă o privire peste gama noastră de echipamente de echipament protecție BMX și echipament protecție trotinete.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții