Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Politica de Confidențialitate

1. Informații generale

 1. Această politică face referire la prelucrarea datelor cu caracter personal (Politica de Confidențialitate) și descrie cum SkatePro colectează și procesează informațiile deste dvs.
 2. Politica de Confidențialitate se aplică datelor oferite de dvs., sau datele colectate prin intermediul site-ului nostru/pagina de pornire, skatepro.ro (Website-ul / Pagina de pornire)
 3. SkatePro este Data Inspector privind datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului/ paginii de pornire. Dacă aveți întrebări sau observații referitoare la politica de confidențialitate, sau dacă doriți să folosiți unul sau mai multe drepturi, vă rugăm să ne contactați aici:
  SkatePro ApS, Omega 6, 8382 Hinnerup, 0316 304 275, email@skatepro.ro
 4. Dacă vom efectua schimbări la politica de confidențialitate, aceste schimbări vor apărea pe această pagină
 5. Aceasta este versiunea 2.0 a Politicii de Confidențialitate (Data: 01/05/2018)

2. Care sunt datele cu caracter personal colectate?

 1. Când vizitați pagina de pornire, colectăm automat informații despre dvs. și despre utilizarea dvs. de pe pagina de pornire, de ex. despre browserul dvs., adresa IP, paginile pe care le vizitați și ce termeni de căutare utilizați.
  a.  Scopul este de a optimiza experiența utilizatorului și funcționalitatea paginii de pornire și de a face targeted marketing, inclusiv retargeting prin Facebook și Google.
  b.   Baza legală pentru prelucrarea datelor este reglementarea generală a UE privind protecția datelor art.6(1)(f)
 2. Când achiziționați un produs sau comunicați cu noi prin intermediul site-ului, colectăm datele pe care le trimiteți, de ex. numele, adresa, e-mailul, numărul de telefon, tipul de plată, tipul de livrare, produsele pe care le cumpărați, ce produse ați returnat și adresa IP de la care a fost făcută achiziția.
  a.  Scopul este de a putea livra articolele comandate și de a administra drepturile dvs. de a face reclamații și returna produse. Adresa IP este colectată pentru a preveni frauda. Informații despre achizițiile dvs. pot fi, de asemenea prelucrate, pentru a respecta cerințele legale, inclusiv partea contabilă.
  b.  Baza legală pentru prelucrarea datelor este reglementarea generală a UE privind protecția datelor art.6 alineatul (1)(b)(c)(f)

 3. Când vă înscrieți la newsletter-ul nostru, vă vom colecta numele și adresa de e-mail.
  a.  Scopul este să ne menținem interesul de a vă furniza buletine informative.
  b.  Baza legală pentru prelucrarea datelor este reglementarea generală a UE privind protecția datelor art. 6 (1) (f)

3. Destinatari pentru datele cu caracter personal

 1. Datele despre numele dvs., adresa, e-mailul, numărul de telefon, sunt transmise operatorului care vă gestionează livrarea articolelor achiziționate.
 2. Datele pot fi transmise partenerilor noștri externi, care vor prelucra datele în numele nostru. Folosim parteneri externi pentru operațiuni tehnice și îmbunătățiri ale site-ului, distribuirea de newsletter-uri și marketing, inclusiv retargeting și pentru a obține recenziile dvs. despre site-ul și produsele noastre. Operatorilor ce prelucrează datele dvs. li se interzice utilizarea datelor în alt scop decât să își îndeplinească acordul cu noi și toți sunt supuși confidențialității cu privire la utilizarea datelor. Am încheiat acorduri de prelucrare a datelor în scris cu toți cei ce procesează datele cu caracter personal în numele nostru.
 3. Două dintre aceste operatorii de date, Google Analytics / Google LLC. & Facebook Inc. sunt stabilite în SUA. Precauțiile necesare pentru transferul de date în SUA sunt asigurate prin certificarea acestora, sub UE-SUA. Privacy Shield, cf. Regulamentul general al UE privind protecția datelor art. 45.
  a.  Copia certificării Google LLC poate fi găsită aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  b.  Copia certificării Facebook Inc poate fi găsită aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC

4. Drepturi

Pentru a crea claritate cu privire la prelucrarea datelor dvs., noi, în calitate de Data Controller, trebuie să vă informăm despre drepturile dvs. Mai jos veți găsi o listă a drepturilor dvs. ca și client. Dacă doriți să folosiți oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să faceți o solicitare scrisă către noi. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care avem nelămuriri, vă putem solicita o dovadă de autentificare.

 1. Dreptul la acces
  În orice moment, aveți dreptul să solicitați o copie a datelor pe care le-am procesat de la dvs.
 2. Dreptul la rectificare
  Dacă vedeți erori în datele dvs. personale, aveți dreptul de a le corecta sau actualiza.
 3. Dreptul la ștergere
  În unele cazuri, aveți dreptul de a șterge toate datele - sau o parte din datele dvs. cu caracter personal - , de ex. dacă vă revocați consimțământul și nu avem o bază legală diferită pentru a continua procesarea datelor. Nu suntem obligați să ștergem datele dvs. cu caracter personal dacă sunt necesare pentru ca noi să ne îndeplinim obligațiile legale sau pentru a stabili, exercita sau apăra o cerere legală.
 4. Dreptul la restricționarea procesării
  În anumite cazuri, puteți avea dreptul de a limita prelucrarea datelor dvs. personale, numai la stocare, de exemplu, dacă considerați că informațiile pe care le prelucrăm sunt incorecte.
 5. Dreptul la portabilitatea datelor
  În unele cazuri, aveți dreptul de a obține date cu caracter personal, pe care ni le-ați furnizat. În aceste cazuri, veți obține datele într-un format structurat și utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit automat, aveți dreptul de a transfera aceste date către un alt operator de date.
 6. Dreptul de a obiecta
  Aveți întotdeauna dreptul de a vă opune prelucrării noastre de date cu caracter personal pentru marketing targetat, inclusiv profilarea realizată de noi, pentru a viza marketingul nostru direct. De asemenea, aveți întotdeauna dreptul de a vă opune tratării datelor pe care le facem pe baza intereselor noastre legitime. secțiunea 2.1 și 2.3, dacă o astfel de obiecție se referă la situația personală.
 7. Dreptul de a retrage consimțământul
  Aveți dreptul, în orice moment, de a revoca consimțământul pe care ni l-ați acordat, pentru o anumită prelucrare a datelor cu caracter personal.
 8. Dreptul de a depune o plângere
  Aveți dreptul de a depune o plângere cu privire la prelucrarea datelor la Agenția Daneză pentru Protecția Datelor: Datatilsynet , Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00.

5. Ștergerea datelor cu caracter personal

 1. Informațiile despre utilizarea site-ului dvs. (a se vedea secțiunea 2.1) vor fi șterse atunci când nu ați utilizat site-ul timp de 1 an.
 2. Informațiile colectate în legătură cu înregistrarea dvs. la newsletter-ul nostru vor fi șterse atunci când vă revocați consimțământul. Același lucru este valabil și pentru recenziile produselor și experiența dvs. de cumpărături.
 3. Informațiile dobândite privind achizițiile pe care le-ați făcut de pe site-ul nostru (vezi secțiunea 2.2) sunt stocate timp de 5 ani, astfel încât vă putem sfătui despre piese de schimb pe durata de viață a produsului. Datele contabile sunt stocate timp de 5 ani, până la sfârșitul anului fiscal, pentru a îndeplini cerințele Legii contabilității daneze.
 4. Toate informațiile pot fi stocate mai mult timp, dacă avem o nevoie legitimă de stocare mai lungă, de ex. dacă este necesară stabilirea, exercitarea sau apărarea unei cereri legale sau dacă stocarea este necesară pentru a îndeplini cerințele legale.

6. Securitate

 1. Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate, pentru a preveni distrugerea accidentală și ilegală, pierderea, modificarea și deteriorarea datelor cu caracter personal și pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea necorespunzătoare.
 2. Doar angajații care au o nevoie reală de a vă accesa datele personale în scopul muncii, vor avea acces la acestea.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții