×
Meniu

Oferte SkatePro

Livrare gratuită peste 349 Lei

Când comandați mai mult de 349 Lei, SkatePro va plăti costurile de livrare. Citește mai mult despre opțiunile de livrare.

365 zile retur

Nu sunteți sigur că ați comandat produsul potrivit? Nicio problemă, vă oferim 365 de zile pentru a vă răzgândi. Citește mai mult despre opțiunea de 365 de zile pentru retur.

Retururi simple

Aveți nevoie să returnați produse? Nicio problemă, ne-am asigurat că procesul va fi fără bătăi de cap. Oferim serviciul Pick & Return pentru 39 Lei. Înregistrează returul online și selectează opțiunea de ridicare a returului (pick-up service) de la adresa ta. Citește mai mult despre retururi.

20.000+ produse

Avem o selecție foarte mare de trotinete, role, patine și board-uri. Pe lângă multe modele complete, avem o gamă uriașă de piese de schimb, astefel încât să puteți rezolva rapid orice problemă și să nu fiți nevoiți să stați pe tușă prea mult timp.

23 de ani de experiență

Cunoștem produsele și le folosim noi înșine. Dacă aveți întrebări vă rugăm  contactați-ne. Suntem bucuroși să oferim clienților noștrii sfaturi de calitate.

4.8 din 5 stele

Recenziile clienților noștri arată că oferim servicii foarte apropiate de perfecțiune - 4.8 din 5 stele. Citește recenziile clienților .

Cumpărături sigure

Înțelegem că vă preocupă securitatea și confidențialitatea tranzacțiilor online. De aceea folosim sistemul de criptarea GeoTrust SSL pentru a vă proteja toate datele. Mai mult de atât, lucrăm doar cu metode de plată recunoscute și furnizori de încredere. Află mai multe despre cumpărăturile sigure.

SkatePro