Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
YGW

Millennium Titanium Oversized SCS Ghidon Trotinetă Freestyle

(6)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Seria de bare de titan Youth Gone Wild are un raport rigiditate-greutate similar cu cel al barelor din oțel, dar cu jumătate din densitatea moleculară. Acest lucru face ca barele din titan să fie aproape la fel de ușoare ca aluminiul, dar la fel de rezistente ca oțelul. Cel mai mare beneficiu al utilizării titanului provine din capacitățile sale de alungire și rezistență la tracțiune. Acest lucru face ca barele din titan să se simtă extrem de flexibile, spre deosebire de barele din oțel sau aluminiu. Dar, de asemenea, se adaugă și la durabilitatea barelor. Titanul se va flexa înapoi la poziția inițială, mai degrabă decât să se îndoaie.

Luând în considerare prețul și proprietățile mecanice ale barelor din titan - Le recomandăm în primul rând pentru riderii cu un anumit nivel de îndemânare. De la intermediar la profesionist, cel puțin. Acest lucru se datorează faptului că se pot rupe la fel de bine ca și barele din alte materiale dacă nu sunt folosite corect.

Această bară Millennium este o bară în formă de Y cu o traversă de întărire. Bara are o ușoară înclinare în sus, ceea ce contribuie, de asemenea, la o mai mare durabilitate. Este construită pentru compresie SCS și are doar 763 de grame. O alegere superbă pentru riderii care caută o greutate asemănătoare cu cea din parc pentru configurațiile de stradă.

Specificații

Compatibil cu:
SCS
Manșoane compatibile cu:
Oțel
Dimensiune Clemă recomandată:
Cvadruplu
Înălțime Ghidon:
660
Lățime Ghidon:
660
Material Ghidon:
Titan
Ghidon Diametru exterior:
35mm (supradimensionat)
Diamentru interior Ghidon:
32mm
Greutate:
763g
Backsweep:
Nu
SCS Ready:
Da
Sistem de compresie inclus:
Nu
Afișează toate

Recenzii   (6)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (6 recenzii)

SkatePro