×
Meniu

Stage I Selects i.Shack Deck Trotinetă Freestyle

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Vezi și

Creați un pachet

Descriere

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck este o punte de înaltă calitate, concepută pentru rideri intermediari și avansați. Este fabricată din aluminiu din seria 6000, care este tratat termic la T6 pentru o rezistență și durabilitate sporită. Deck-ul are o formă de dropout box-cut și un unghi al headtube-ului de 84 de grade, ceea ce îl face ideal pentru trick-uri și grind-uri tehnice. Deck-ul este prevăzut, de asemenea, cu o frână flex fender, care oferă o putere de oprire excelentă și protejează deck-ul de deteriorări.

Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck de la Tilt Stage I Selects i.Shack este disponibil într-o varietate de dimensiuni pentru a se adapta la diferiți rideri. Puntea de 22" este perfectă pentru riderii care sunt la început de drum, în timp ce puntea de 24" este ideală pentru riderii mai experimentați. Deck-ul este, de asemenea, disponibil într-o varietate de culori, astfel încât să o puteți găsi pe cea perfectă pentru a se potrivi cu stilul dvs.

Dacă sunteți în căutarea unei punți de trotinetă profesională de înaltă calitate care vă va duce la un nivel superior, puntea de trotinetă Tilt Stage I Selects i.Shack Pro Scooter Deck este o opțiune excelentă. Este fabricată din materiale durabile, are un design elegant și vine cu o varietate de caracteristici care vă ajută să vă îmbunătățiți pilotajul.

Specificații

Lățime Deck:
15.7cm (6.2")
Lungime Deck:
56cm (22")
Diametru Roți:
110mm
Lățime Butuc Roată:
24mm
Greutate:
1892g
Material:
Aluminiu 6000 Series
Gradul de tratare al materialului:
T6
Formă Dropout:
Box-cut
Headtube unghi:
84°
Tipul headset-ului:
Integrat 1 1/8"
Frână tip:
Frână Flex Fender
Frână/Aripă:
Inclus
Diametru osie:
8mm
Griptape:
Nu este inclus

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro