×
Meniu
YOW

Calmon Signature Series Surfskate

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Pregătește-te să călărești valurile de pe străzile orașului cu YOW Calmon Signature Series Surfskate, cea mai bună experiență de surfing pe uscat!

Your Own Wave Surfskates vă prezintă Calmon Signature Series Surfskate, combinația perfectă de stil, performanță și inovație. Având o combinație uimitoare de arțar și plută, acest surfskate oferă un flex dinamic și o capacitate de reacție de neegalat. Cu ajutorul truck-urilor sale cu kingpin inversat și a cuierului carving, vei experimenta viraje netede și fără efort, imitând senzația de surfing în largul oceanului.

Calmon Signature Series Surfskate este fabricat meticulos cu o lungime a punții de 41 de inci și un ampatament de 27 de inci, oferind stabilitate și control optimi. Designul său unic kicktail permite manevre dinamice și viraje ascuțite, permițându-vă să abordați cu ușurință orice peisaj urban. Roțile de 66 mm asigură o deplasare lină și confortabilă, fie că vă plimbați pe străzile orașului sau că vă strecurați pe trotuarele aglomerate.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
27" (68.6cm)
Lungimea nasului:
4.23"
Lungime coadă:
5.0''
Lungime Deck:
41" (104.1cm)
Materiale Adiționale:
Plută
Lățime Deck:
10" (25.5cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro