Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Trotinetă Backpack

(26)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Ați întâmpinat vreodată probleme în a vă aduce scuterul într-un autobuz sau într-un magazin sau într-o sală de clasă? Aceste probleme sunt istorie cu rucsacul pentru scuter Elyts. Elyts a inventat un sistem pentru a transporta scuterul complet sau dezasamblat și îl puteți atașa chiar și la ghidon atunci când mergeți cu el.
Pentru a transporta trotineta pur și simplu deschideți fermoarele compartimentului din față, introduceți trotineta și atașați-o la ghidon cu două închideri Velcro pe lateral și ar trebui să cureaua. Iar dacă nu aveți nevoie să transportați trotineta, pur și simplu închideți fermoarele și veți avea rucsacul perfect pentru școală și călătorii.

Elyts a pus un mare accent pe calitatea și manopera rucsacului. Este fabricat din poliester 1000D de înaltă calitate și țesături rip stop și toate cusăturile din zonele de stres sunt cusute triplu sau încrucișat. Dispune de 2 compartimente mari, care oferă spațiu suficient pentru echipamentul de protecție, obiectele personale și gadgeturile electronice. De asemenea, este prevăzut cu un compartiment pentru calculator căptușit, care se află la 2,5 cm deasupra fundului pentru a preveni deteriorarea în cazul în care gențile sunt scăpate. În plus, este încărcată cu caracteristici speciale, cum ar fi un fund impermeabil, buzunare pentru ochelari de soare cu căptușeală din micro fleece pentru a vă curăța ochelarii, port media și buzunar pentru telefon pe cureaua de umăr, organizatori interni și multe altele.

Caracteristici:

  • 2 compartimente principale
  • Sistem patentat de fixare a scuterului
  • Compartiment căptușit pentru laptop
  • 8 buzunare cu fermoar, 2 buzunare cu velcro
  • Organizator pentru CD-uri și DVD-uri
  • Buzunar pentru ochelari de soare cu căptușeală din fleece
  • Port media
  • Buzunar pentru telefon/iPod pe cureaua de umăr
  • Căptușeală extensivă pentru spate


Dimensiuni:

L: 15" x H 20" x D 12" (39 x 51 x 31 cm)

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (26)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (26 recenzii)

SkatePro