Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Mtn Lab Men Clăpari Bărbați

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Aceste cizme de schi pentru bărbați fac parte din seria LAB, care sunt echipamente foarte specializate, pline de o mulțime de caracteristici tehnice inteligente pentru schi de tură.

Încălțămintea de schi vine cu o căptușeală 3D complet personalizată și modelabilă prin termoformare, care se potrivește de la bun început pentru o performanță pe tot parcursul zilei. Este făcută ușoară - perfectă pentru schi de tură cu doar 1,6 kg pr. cizmă, iar cu o amplitudine de mișcare de 47°, cizma de schi MTN Lab este perfectă pentru partea de cățărare a aventurii. Dispune de blocarea spyne de urcare și schi ușor de manevrat. Comutați-o între modul de cățărare mobil și un flex alpin ferm de 120. De asemenea, are un pivot supradimensionat pentru proprietăți de transmisie mai bune. Vine cu o configurație ușoară cu 2 catarame și o curea de alimentare de 50 mm.

Este compatibil cu o mare varietate de legături - cum ar fi legături alpine normale cu specificații AT(ISO 9523), legături tehnice (cum ar fi dynafit, K2 Kingpin și altele asemănătoare).

Specificații

Flex:
120
Lățime Picior (mm):
98mm
Nivel Abilități:
Avansat
Ajustabil prin Încălzire:
Da
Modul de Hike:
Da
Caracteristici Căptușeală:
Izolat Termic

De la același brand

Afișează toate

SkatePro