Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Avanti AX 120 Clăpari Bărbați

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Ghete de schi pentru schiori mari și puternici, cu un flex de 120. Aceste cizme de schi de la Dalbello sunt perfecte pentru schiul all mountain și au o căptușeală termoformabilă care are nevoie de doar 4 minute în cuptorul pentru cizme.

Aceste cizme de schi dispun de designul AX (Axtra Volume) care este un design care se concentrează pe confort pentru schiorii de agrement. Acest lucru este încorporat în aceste ghete cu o cutie de degete de la picioare ușor mai largă pentru o mai bună circulație a sângelui și pentru picioarele și degetele de la picioare calde ale acestora. Aceste cizme de schi Avanti AX au o lățime a tălpii de 102 mm.

Bocancii de schi alpin Dalbello Avanti AX 120 sunt concepuți pentru a se potrivi în legăturile obișnuite de schi alpin (ISO 5355), dar tălpile exterioare sunt înlocuibile cu inserții GripWalk (vândute separat). Sistemul GripWalk este o modalitate inteligentă de a ușura mersul pe jos/schiul de tură, deoarece tălpile exterioare sunt mai rotunjite pentru a ușura mișcările de mers. Dar dacă schimbați în tălpile GripWalk, atunci asigurați-vă că aveți legături compatibile pentru acest lucru.

Specificațiile acestui model

Model Lățime Picior (mm)
26.5102mm
27.5103mm
28.5105mm
29.5106mm
30.5107mm

Specificații

Flex:
120
Ajustabil prin Încălzire:
Da
Shell Clăpar:
Poliuretan
Caracteristici clăpari:
Două bucăți
Caracteristici Căptușeală:
În formă anatomică
Cuff aliniere:
Da

De la același brand

Afișează toate

SkatePro