Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Lupo AX 120 18/19 Clăpari Bărbați

(2)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Lupo sunt cizme puternice, ușoare și inteligente din punct de vedere tehnic pentru freeride și touring de la Dalbello.

Această ediție AX oferă un pic mai mult spațiu datorită unei forme mai late de 100 mm. Acest lucru este excelent pentru picioarele mai late și dacă se urmărește mai mult confort.

Aceste Lupo cu un flex întreg de 120 sunt cizme de touring perfecte și sunt prevăzute cu tălpi exterioare rockered - tălpile exterioare GripWalk fac mersul mai ușor, iar inserțiile pentru legături pintech fac cizmele compatibile cu legăturile pintech de touring ușoare, precum și cu legăturile GripWalk.

Cizmele Lupo au o funcție hike-and-ski ușor de utilizat pe partea din spate a cizmelor pentru turism. O altă caracteristică cu adevărat grozavă, care face ca turismul să fie puțin mai puțin dificil, este limba detașabilă. Atunci când urci pe munte poți detașa limba și îmbunătățești mult mersul pe jos. La coborârea de pe munte este suficient să adăugați limba și veți avea cizme puternice și stabile.

Căptușeala If Air este confortabilă cu spumă EVA moale și oferă o potrivire strânsă și proprietăți respirabile. Sistemul de lacing permite un spațiu bun atunci când este nevoie și o potrivire rapidă și strânsă atunci când este necesar.

Specificațiile acestui model

Model Lățime Picior (mm)
24.596.4mm
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm

Specificații

Flex:
120
Nivel Abilități:
Avansat
Greutate:
3560g
Ajustabil prin Încălzire:
Da
Modul de Hike:
Da
Material Căptușeală:
Spumă
Cuff aliniere:
Da

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (2)

These boots are awesome, but SkatePro is better! I got a screaming deal, and they made it from Denmark to Colorado in 3 days. Unbelievable. I'll be back.
Andrew W. (Lakewood)
30/01/2019
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 2 recenziile
SkatePro