Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
K2

Minaret 100 SV Clăpari Femei

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

O cizmă pentru femei cu performanțe all mountain downhill și funcție walk mode pentru freeride/touring. Cu un flex 100 și în ediția cu SV (Standard Volume = lățimea ghetei de 100mm), cizma Minaret 100 este o alegere bună pentru schiorii intermediari și experți.

Aceste cizme de schi alpin sunt compatibile atât cu legăturile normale de schi alpin, cât și cu legăturile pintech pentru schi freeride/touring (legături pintech precum Marker Kingpin și Dynafit).

Căptușeala bocancilor Intuition este modelabilă prin termoformare pentru o potrivire perfectă și rapidă.

Designul Energy Interlock permite trecerea ușoară de la modul schi la modul mers. O caracteristică perfectă atunci când faceți schi de tură. De asemenea, bocancul are o talpă de cauciuc ISO 9523 (înlocuibilă cu talpa plată, normală pentru schiuri alpine, numită ISO 5355) care asigură o tracțiune mai bună atunci când mergeți fără schiuri în picioare. ISO 9523 se potrivește la legăturile care dispun de designul WTR sau GripWalk.

De asemenea, cizma Minaret este posibil să se alinieze cu manșeta pentru a se potrivi poziției naturale a schiorilor (cu genunchii încovoiați sau cu picioarele înclinate).

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu K2 Minaret 100 SV Clăpari Femei:

Piese compatibile

Specificațiile acestui model

Model Lățime Picior (mm)
25.598mm
26.5100mm
27.5102mm

Specificații

Flex:
100
Ajustabil prin Încălzire:
Da
Modul de Hike:
Da
Caracteristici clăpari:
Două bucăți
Cuff aliniere:
Da

De la același brand

Afișează toate

SkatePro