Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Ca o continuare a seriei de succes masiv și foarte limitat Jon Olson White camo de Douchebags vine versiunea Black Camo. Același model de grafică, dar numai cu culori negre și gri închis. Un aspect frumos și subtil, care este disponibil doar în cantități extrem de limitate. Ia-l pe al tău înaintea vecinului tău.

Dezvoltat ca o colaborare între schiori, snowboarderi, surferi, designeri, ingineri și manipulatori de bagaje din aeroporturi, precum și Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie, Douchebag este fuziunea dintre pasiune și nevoi. Este modalitatea inteligentă de a vă transporta schiurile și snowboardurile.

  • Sistem de reglare a lungimii: Geanta poate fi ajustată la orice dimensiune a echipamentului cu care călătoriți, oferind întotdeauna o structură rigidă pentru un transport sigur și confortabil.
  • Sistem de transport pe umăr: Sistemul permite un transport mai ușor, permițându-vă să trageți geanta în spatele dvs., eliberându-vă mâinile
  • Cușcă cu nervuri: Un total de 19 nervuri ABS separate, în combinație cu materiale durabile, atent selecționate, fac din The Douchebag una dintre cele mai protectoare de pe piață.
  • Sistem de agățare: Sistemul Hookup integrează complet The Hugger cu The Douchebag, transformând cele două produse într-o singură unitate.
  • Compresie, geanta poate fi rulată complet într-o geantă cu mâner mic, atunci când nu este folosită.
  • Design ușor: Doar 3,4 kg
  • Roți: The Douchebag dispune de două roți cu rulare lină, care facilitează transportul echipamentului greu cu tine.

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
01/02/2018
Recenzie: 5 din 5!
SkatePro