×
Meniu

Haine

Ce sunt hainele pentru skate?

Îmbrăcămintea de skate și îmbrăcămintea de stradă sunt cunoscute pentru potrivirea lor confortabilă, durabilitatea și designul care nu iese niciodată din vogă. Îmbrăcămintea de skate, precum tricourile, încălțămintea, șepcile și beanie-urile, a ajuns în top, devenind dintre una dintre stilurile dominante prezente pe piață. Astfel, acest stil a ajuns să fie purtat nu doar de skateri și rideri ci și de oamenii de pretuntindeni.

Ce haine poartă skaterii?

Nu există nicio ținută specifică pe care un skater ar trebui să o poarte. Cu toate acestea, majoritatea sunt de acord că îmbrăcămintea de skate trebuie să fie rezistentă, respirabilă și confortabilă. Fie că este vorba de un tricou sau de un hanorac, hainele de skate, tind să fie largi și free pentru a îți oferi spațiu de mișcare. Pantalonii scurți sub talie, sunt adesea preferați de cei care doresc ceva mai multă flexibilitate, în timp ce blugii de skate oferă protecție ceva mai mare.

De ce să folosești încălțăminte de skate?

O parte importantă a garderobei fiecărui skater este ocupată de incaltamintea lor. Cei buni papuci pentru skate, sunt construiți cu talpă plană care oferă o aderență și un control excelente atunci când te afli pe skateboard. Încălțămintea de skate este mai subțire în comparație cu cea de zi cu zi sau cea pentru antrenamente, astfel încât să poți obține cel mai bun feeling la contactul cu placa. Anumite modele sunt dotate cu tehnologie modernă de izolare care ajută la absorbția oricăror impacturi.

De la blugi largi și tricouri largi la blugi și cămăși slim fit, îmbrăcămintea de skate cuprinde o mare varietate de stiluri, fiind accesibilă pentru toată lumea.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții