Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
Db

Douchebags The Hugger 30L LTDlack Camo Backpack

(6)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Ca o continuare a seriei de succes masiv și foarte limitat Jon Olsson White camo de Douchebags vine versiunea Black Camo. Același model grafic, dar numai cu culori negre și gri închis. Un aspect frumos și subtil, care este disponibil doar în cantități extrem de limitate. Ia-l pe al tău înaintea vecinului tău.

Hugger este o combinație între un rucsac modern și o geantă tradițională de tip duffle bag, ceea ce îl face o unitate multifuncțională la fel de potrivită pentru viața de oraș ca și pentru a călători prin lume în căutarea aventurii.

  • Manșonpentru laptop : Echipat cu un manșon de protecție, conceput pentru laptopuri de până la 17''. Laptopul este fixat cu spumă EVA și o placă de polietilenă pentru o protecție maximă.
  • Sistem de umăr: Cu două curele de umăr, The Hugger funcționează ca rucsac ori de câte ori este nevoie.
  • Cușcă cu nervuri: 8 nervuri ABS separate și o placă de protecție din polietilenă pentru spate și fund asigură o protecție excelentă a echipamentului.
  • Sistem de agățare: Sistemul Hookup integrează complet The Hugger cu The Douchebag, transformând cele două produse într-o singură unitate.
  • Design ușor: Doar 1,2 kg
  • Aprobat deIATA ca bagaj de cabină.

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (6)

Paired with board bag, makes a fab combo. Easy to use space, big enough for all my clothing, small enough to carry on, hooks on to the bag work well.
Nigel Snow (Twickenham)
01/02/2018
Recenzie: 5 din 5!
Great product, maybe expensive but good all round quality from Douchebags.
Rob S. (Raynes Park)
05/01/2018
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 6 recenziile
SkatePro