Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
Db

Douchebags The Hugger 30L LTD REDefined Backpack

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Gențile din seria REDefined sunt aproape de neuitat. Negrul și roșul nu au arătat niciodată atât de frumos combinate. Această serie, de la Douchebags, urmează tendința lor de a crea versiuni extrem de limitate ale râvnitelor lor rucsacuri și genți de călătorie. Așadar, prin urmare, trebuie să vă mișcați repede dacă doriți una dintre aceste genți.

Hugger este o combinație între un rucsac modern și o geantă de voiaj tradițională, ceea ce îl face o unitate multifuncțională, la fel de potrivită pentru viața de oraș ca și pentru a călători prin lume în căutarea aventurii.

  • Husăpentru laptop : Este dotat cu o husă de protecție, proiectată pentru a se potrivi cu laptopuri de până la 17''. Laptopul este fixat cu spumă EVA și o placă de polietilenă pentru o protecție maximă.
  • Sistem de umăr: Cu două curele de umăr, The Hugger funcționează ca rucsac ori de câte ori este nevoie.
  • Cușcă cu nervuri: 8 nervuri ABS separate și o placă de protecție din polietilenă pentru spate și fund asigură o protecție excelentă a echipamentului.
  • Sistem de agățare: Sistemul Hookup integrează complet The Hugger cu The Douchebag, transformând cele două produse într-o singură unitate.
  • Design ușor: Doar 1,2 kg
  • Aprobat deIATA ca bagaj de cabină.

De la același brand

Afișează toate

SkatePro