Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

DPS Wailer 112 Foundation 18/19 Freeride Skis

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Acesta este membrul cel mai gras din familia Wailer. Au 112 mm sub picior și îți vor face zilele să curgă în zăpada moale și adâncă.

Se potrivesc perfect pentru cei care își petrec timpul vânând acea senzație de surful și având în minte schiul puternic de coborâre.

Sunt construite cu soluția Paddle Tech. Este o formă conică și o secțiune laterală mai plată care îmbunătățește virajele netede și intuitive în zăpadă adâncă.

De asemenea, aceste schiuri Wailer sunt realizate cu construcția Foundation. Construcția Foundation este un amestec de carbon, bambus, plop și fibră de sticlă. Miezul de bambus și plop înconjurat în partea superioară și inferioară de șiruri de carbon și fibră de sticlă triaxială oferă un amestec excelent de putere și amortizare - proprietăți excelente pentru a încărca o varietate uriașă de condiții de zăpadă, de la hardpack, crud și zăpadă moale și adâncă.

  • Adecvat pentru 90% off-piste și 10% on-piste.
  • Fixare: Nu este inclusă

Notă: Atunci când achiziționați atât schiurile, cât și legăturile de la noi, vă montăm legăturile gratuit. Dacă doriți ca noi să montăm și să reglăm legăturile, vă rugăm să introduceți informația la Checkout.

Specificații

Lățime:
144/112/131 mm
Lățime mijloc:
112mm
Utilizare optimă:
Freeride
Nivel Abilități:
Intermediar, Avansat
Radius:
15m
Material miez (core):
Carbon, Bambus, Fibră de sticlă, Plop
Profilul:
Tip și Tail Rocker
Legături:
Nu este inclus
Afișează toate

SkatePro