×
Meniu

Schiuri Alpine

Tipuri de schi alpin

Când cumperi o pereche de schiuri alpine, cel mai important este să iei în considerare tipul de schi pe care îl vei practica cel mai des. Schiurile sunt împărțite în diferite categorii în funcție de design, astfel încât să funcționeze mai bine în anumite condiții de zăpadă și teren. Cele 6 categorii sunt schiuri all-mountain, schiuri de pârtie, schiuri de curse, schiuri de freeride, schiuri de freestyle și schiuri de tură. Există o secțiune separată pentru schiurile pentru copii, deoarece acestea sunt proiectate pentru a se potrivi unui copil. Ele sunt în general mai ușoare, mai scurte și ușor de învățat.

Ce schiuri ar trebui să cumpăr?

Cele mai populare tipuri de schiuri sunt schiurile all-mountain și schiurile de pârtie. Ele au cele mai bune rezultate atunci când schiezi pe pârtii marcate dintr-o stațiune de schi (pe pârtie). Schiurile all-mountain sunt puțin mai versatile decât schiurile de pârtie, așa că pot fi folosite în diferite condiții de zăpadă, cum ar fi schiurile în afara pistei.

Schiurile de freeride sunt pentru cei cărora le place să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în afara pistei și în condiții de pulbere, în timp ce schiurile freestyle, cunoscute și sub numele de schiuri twin-tip, sunt construite pentru trick-uri și cascadorii în snowpark-uri. Categoria de curse care conține schiuri de slalom și schiuri de slalom gigant care sunt construite pentru schiul alpin de mare viteză pe pistele de curse. Schiurile de tură sunt o altă formă de schiuri în afara pistei, dar sunt ușoare, deoarece se urcă cu ele și spoi se coboară cu ele. Legăturile de tură sunt specializate cu învelișuri adezive și îi ajută pe schiori să urce și să ajungă în zonele cu pudră proaspătă pentru a schia.

Dacă dorești să afli mai multe despre alegerea schiurilor, consultă - Cumpărarea schiurilor pentru începători / Cumpărarea schiurilor pentru intermediari / Cumpărarea schiurilor pentru copii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții