Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Super 7 HD Freeride Skis

(1)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Dacă vă place acea senzație de surpriză pe care o poate aduce zăpada adâncă atunci când schiați - Rossignol Super 7 vă va aduce zâmbetul pe buze.

Un sidecut larg cu o lățime a taliei de 116 mm, Air Tip-urile tehnice high-end, pereții laterali și matricea din aliaj de carbon, toate acestea împachetate într-o construcție ușoară, te vor face să uiți de toate celelalte lucruri în afară de momentele minunate pe zăpadă.

Air Tip 2.0 face ca plutirea să fie și mai bună, mai manevrabilă și mai ușoară. Matricea din aliaj de carbon adaugă putere, stabilitate și aderență. Este o țesătură din carbon și bazalt care asigură, de asemenea, plimbări dinamice și absorbția vibrațiilor.

Pentru a termina aceste frumoase schiuri Super 7, acestea sunt construite, de asemenea, cu pereți laterali, rocker pentru viraje de powder și camber tradițional. În concluzie, un pachet pe care îl veți iubi pentru următoarele zile în pow pow.

  • Potrivite 100% pentru off-piste
  • Fixare: Binding: Nu este inclus

Notă: Atunci când achiziționați atât schiurile, cât și legăturile de la noi, vă montăm gratuit legăturile. Dacă doriți ca noi să montăm și să reglăm legăturile, vă rugăm să introduceți informația la Checkout.

Specificații

Lățime:
140/116/130 mm
Lățime mijloc:
116mm
Utilizare optimă:
Freeride
Nivel Abilități:
Avansat
Performanță:
10% on-piste - 90% off-piste
Radius:
21m
Greutate - per. pereche:
4000g
Material miez (core):
Carbon, Bazalt, Plop
Profilul:
Camber, Tip și Tail Rocker
Legături:
Nu este inclus

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (1)

good job!
Alexander Shar (Los Angeles)
30/12/2019
Recenzie: 5 din 5!
SkatePro