Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Skis

(1)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Soul 7 sunt schiuri de freeride excelente pentru schiori intermediari până la experți, care iubesc senzația de survolare pe care o poate aduce zăpada adâncă de tip powder atunci când schiază.

Un sidecut larg cu o lățime a taliei de 106 mm vizează mai ales condițiile de zăpadă adâncă, dar oferă și un pic mai multă versatilitate în comparație cu fratele mai mare Super 7. De asemenea, vei putea face câteva sesiuni distractive pe pârtiile de hardpack din stațiuni.

Aceste schiuri Rossignol dispun de Air Tip's, pereți laterali și matrice din aliaj de carbon de înaltă tehnicitate high-end. Această combinație realizează o construcție ușoară care te va face să uiți de toate celelalte lucruri în afară de momentele minunate pe zăpadă.

Air Tip 2.0 face ca plutirea să fie și mai bună, mai manevrabilă și mai ușoară. Matricea din aliaj de carbon adaugă putere, stabilitate și aderență. Este o țesătură de carbon și bazalt care oferă, de asemenea, plimbări dinamice și absorbție a vibrațiilor.

Pentru a termina aceste frumoase schiuri Soul 7, acestea sunt construite, de asemenea, cu pereți laterali, rocker pentru viraje de powder și camber tradițional. În concluzie, un pachet pe care îl vei îndrăgi pentru următoarele tale zile în pow pow.

Potrivite pentru 80% off-piste și 20% on-piste

Fixare: Binding: Nu este inclus

Notă: Atunci când achiziționați atât schiurile, cât și legăturile de la noi, vă montăm gratuit legăturile. Dacă doriți ca noi să montăm și să reglăm legăturile, vă rugăm să introduceți informația la Checkout.

Specificații

Lățime:
136/106/126 mm
Lățime mijloc:
106mm
Utilizare optimă:
Freeride
Nivel Abilități:
Intermediar, Avansat
Radius:
18m
Greutate - per. pereche:
3800g
Material miez (core):
Carbon, Bazalt, Paulownia
Profilul:
Camber, Tip și Tail Rocker
Legături:
Nu este inclus

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02/01/2019
Recenzie: 5 din 5!
SkatePro