Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Killer Plates

(2)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Plăcile Roll-Line Killer pentru patine de derby cu role sunt o alegere imbatabilă dacă doriți să vă îmbunătățiți plăcile de derby cu o configurație ușoară și foarte manevrabilă. Baza este fabricată dintr-un aliaj special de aluminiu ușor, iar camioanele sunt din oțel. Întregul design se bazează pe o structură cu bretele transversale care asigură o rigiditate structurală excelentă, menținând în același timp greutatea la un nivel minim.

Cărucioarele sunt înclinate diferit pentru a îmbunătăți câteva puncte. Înclinarea mai mare a punții față îi permite patinatorului să inițieze virajele cu mai multă ușurință și cu mai puțină presiune. Înclinarea mai mică a axei din spate îmbunătățește stabilitatea și centrarea în timpul virajelor.

Plăcuțele Killer folosesc propriile pernuțe grozave Roll-Lines. Această configurație vine din fabrică cu o duritate medie.

Cu sistemul de reglare cu clic de acțiune, nu a fost niciodată mai ușor să asigurați o tensiune uniformă a plăcilor dumneavoastră. Strângeți piulița până când auziți un clic clar. Apoi, numărați pur și simplu numărul de clicuri pe care le auziți până când camioanele se așează exact unde doriți - apoi repetați pur și simplu pe cealaltă placă pentru un rezultat uniform. Pentru o direcție mai ușoară atunci când mergeți cu spatele, se recomandă să strângeți piulițele pivotului spate cu un clic mai puțin decât cele ale camionului din față.

Plăcile sunt livrate cu opritorul de picioare Ambra Super Professional. Acesta este fabricat din cauciuc natural și nu lasă urme pe podea. În plus, utilizarea cauciucului natural asigură o aderență supremă pentru schimbări rapide de direcție sau opriri rapide.

Această versiune are axe de 8 mm și utilizează un filet metric în monturile opritorului de picioare.

Toate uneltele necesare pentru reglaje sunt incluse într-o mică geantă de scule foarte îngrijită.

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu Roll-Line Killer Plates:

Piese compatibile
Afișează toate

Recenzii   (2)

Received my plates and wheels in record time considering they were shipped from overseas. Packaging and quality were great! Would highly recommend!
Jamie K. (Holts Summit)
08/10/2018
Recenzie: 5 din 5!
Amazing plates and can't beat this price with the hook and skate packages. As great as top of the line artistic plates for fast and quick transitions, turns, one footed three turns, spins, backward and forward skating. I have never skated on other derby plates though aside from a crappy stock nylon so have no comparison. But have skated on roll line dance and atlas figure plates and the killer is on par with the toll line dance. Lightweight and top of the line with easy click adjustment for tighter or looser adjustment. Roll line Plates tools also provided by roll line and Skatepro.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
14/10/2017
Recenzie: 5 din 5!
SkatePro