Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Derby Jump Black Quad Rollerskates

(18)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Aceste patine de parc de la Chaya sunt patine cu role cvadruple de înaltă calitate care încorporează o mulțime de tehnologii pe care Chaya le-a îmbunătățit prin dragostea lor pentru Roller Derby.

Cizma patinelor Jump este o cizmă cu tăietură înaltă îmbrăcată în piele/PU, cu un interior din plasă. Designul se inspiră puternic din designul adidașilor, iar cizma căptușită cu spumă este confortabilă pentru a fi purtată pentru perioade lungi de timp. Șireturile sunt făcute pentru ca gheata să se potrivească frumos și strâns în jurul piciorului pentru un control îmbunătățit.

Plăcile de pe aceste patine cu role sunt plăci Chayas Shari. Acestea sunt realizate cu un amestec de nailon și fibră de sticlă pentru o placă rezistentă și ușoară. Împreună cu camioanele din aluminiu turnat la 20° și pernele Jelly Interlock, veți obține o patină cu role cvadruplă foarte manevrabilă, care este distractivă și ușor de controlat.

Roți Octo Paseo cu un durometru 78A moale și aderent. Și, împreună cu rulmenții Wicked ABEC7, obții o configurație foarte bună. Observați că dacă intenționați să folosiți aceste patine doar pentru derby-ul de interior, poate doriți să obțineți roți mai dure, care vor fi mai potrivite pentru acest scop. Stopurile de control fac ca schimbarea direcției și oprirea să fie floare la ureche.

Aceste patine pot fi folosite pentru patinaj de exercițiu regulat în aer liber. Dar în mod ideal ar trebui să fie folosite în parcuri și pe verandă, unde își dezvăluie cu adevărat întregul potențial. Deoarece lungimea gleznei ghetei este medie, acestea sunt perfecte și pentru începătorii de Roller Derby (totuși, ar putea fi necesare roți mai dure pentru interior pentru acest lucru).

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu Chaya Derby Jump Black Quad Rollerskates:

Piese compatibile

Specificații

Material Placă:
Fibră de sticlă, Plastic, Compozit

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (18)

These are a great pair of Rollerskates. They are very comfortable, fast, lightweight and have a unique look. I was very impressed with these skates as well as the friendly help and advice from skatepro..
Aaron Nemorin (LONDON)
04/09/2018
Recenzie: 4 din 5!
I am really loving these skates so far! The boot is very comfortable, and the whole skate is very light. They do run a little small compare to other brands of skates. I have worn a 7 in other skates, but an 8 fits well for these. Overall very happy with my purchase, although I do wish they came with a smaller, harder wheel since they are designed for park use.
Chloe Schmolesky (Fort Collins)
14/05/2018
Recenzie: 5 din 5!
As a new skater, these skates are amazing. Incredibly comfortable, lightweight, and look great. The stock wheels and bearings are awesome, I don't feel the need to replace immediately like with other stock components. Absolutely in love with them.
Sarah S. (Minneapolis)
01/03/2018
Recenzie: 5 din 5!
Great skates for its price range.
Lucile Kosby (Kingston Upon Thames)
16/06/2017
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 18 recenziile
SkatePro