×
Meniu

X Naruto Placă Skateboard

Nou
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Vezi și

Creați un pachet

Descriere

Pregătește-te să distrugi străzile cu cea mai tare colaborare a anului: Hydroponic X Naruto Skateboard Deck! Această punte epică este fuziunea perfectă între skateboarding și anime, având ilustrații iconice inspirate de legendarul ninja însuși, Naruto Uzumaki.

Confecționată din lemn de arțar premium cu 7 straturi, puntea Hydroponic X Naruto este construită pentru a rezista chiar și la cele mai intense trick-uri și grind-uri. Concavul său mediu și kicktail-ul mellow oferă control optim și pop pentru toate nevoile tale de patinaj stradal.

Măsurând 8,0" lățime și 32" lungime, această punte este ideală pentru patinatorii de toate nivelurile de îndemânare, de la începători la profesioniști experimentați. Fie că te plimbi prin oraș sau te duci pe skatepark, deck-ul Hydroponic X Naruto îți va ridica experiența de patinaj la un alt nivel.

Nu ratați șansa de a deține această colaborare în ediție limitată între două mărci iconice. Luați astăzi puntea de skateboard Hydroponic X Naruto și dezlănțuiți ninja din interior pe străzi!

Specificații

Lățime Deck:
8" (20.3cm)
Lungime Deck:
31.5" (80cm)
Bază Roată:
14" (35.6cm)
Material Deck:
Arțar Hard Rock, 7-ply
Materiale Adiționale:
Lipici Epoxy
Concavă:
High

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro