Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Endurace Pro 125 Role Viteza

(5)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Rollerblade Endurace este o patină în linie revoluționară cu două funcții, produsă pentru pasionații de fitness și patinatorii de viteză și pentru toți cei care se află între aceste două categorii. Prin crearea unei ghete în care manșeta poate fi îndepărtată, Rollerblade a reușit să creeze o patină care se potrivește ambelor scopuri. În primul rând, cu manșeta pusă, aveți o patină de fitness cu susținere de nivel mediu. Lăsați manșeta jos și veți obține o configurație axată pe viteză și pregătită pentru maraton.

Încălțămintea este dezvoltată în continuare pentru a asigura un transfer de putere optimizat și pentru a fi confortabilă pentru o cursă completă de maraton. Sunt foarte bine ventilate și vin cu o căptușeală frumoasă care ajută la menținerea unui timp de rodaj redus.

Cadrul acestui model de nivel superior este cadrul 3WD Marathon 125 de la Rollerblade, care este un cadru din aluminiu prelucrat CNC cu un ampatament perfect pentru roțile mai mari de 125 mm. La acest model, roțile sunt roțile Hydrogen de la Rollerblade, fabricate în SUA, care vin cu rulmenți ILQ-9 Twincam pentru o configurare rapidă.

O dezvoltare unică a Rollerblade este sistemul DAS, Dynamic Airflow Spoiler, care forțează în mod activ mai mult aer prin patine, rezultând astfel picioare mai uscate și mai răcoroase.

Ca o caracteristică suplimentară pe această Endurace Pro 125, primești o cataramă de 45° care va ajuta la o mai bună fixare a picioarelor pentru un transfer de putere sporit.

Notă: Frâna nu este inclusă, ci doar vândută separat.

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu Rollerblade Endurace Pro 125 Role Viteza:

Piese compatibile

Specificații

Boot/Shell tip:
Tare
Diametru Roți:
125mm
Duritate Roți:
85A
Precizie Rulmenți:
ILQ-9
Caracteristici Căptușeală:
Încorporat, Ventilate, În formă anatomică
Închidere:
Șireturi, Cataramă, Cataramă pentru micro-reglare
Material Cadru:
Aluminiu
Diametru maxim roți:
125mm
Material Gheată :
Carbon
Material Căptușeală:
Material respirabil, Spumă
Cuff:
Stabile, Detașabil, Mid-cut
Montarea:
195mm
Frână:
Nu
Recomandat pentru:
Fitness skating, Patinaj viteză role, Role de Antrenament

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (5)

I have had this boot for 12 mos. great fit, heat molds to your foot, fast high quality highly recommend, boot tops comes off if you like, only issue is finding wheel screws.
christopher miller sr
28/05/2022
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 5 recenziile
SkatePro