Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Franky Pro UHMW Role Agresive

Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Dacă ești un pasionat de adidași, este foarte posibil să recunoști forma și aspectul ghetelor Franky Pro UHMW de la Gawds. Se bazează pe adidașii Air Jordan preferați ai lui Frankies, unde acest design a fost transformat într-o gheată, compatibilă cu cadrele UFS pentru o configurație de patinaj în linie extrem de agresivă.

Cei de la Gawds au aplicat o grămadă de caracteristici tehnice la o gheată care arată curat și subtil. Are niște detalii frumoase de logo și este realizată dintr-o combinație de compozit și fibră de sticlă, ceea ce o face să se simtă foarte bine susținută.

Plăcile de suflet sunt realizate din materiale UHMW care permit cele mai fluide trucuri de suflet, spre deosebire de plăcile de suflet din materiale plastice obișnuite. Acest material este, de asemenea, mai durabil. Și, în plus, plăcile sunt tăiate CNC pentru a fi simetrice. Acest lucru vă permite să le schimbați atunci când încep să se uzeze pentru o durată de viață și mai lungă.

Fiind vorba de ediția completă, aceasta vine, bineînțeles, cu toate componentele hardware pentru a vă pune în mișcare. Și ce pachet. Cadrul Kizer Fluid IV montat cu rulmenți Wicked ABEC5 durabili, roți GAWDS de 60 mm semnate Franky și, în cele din urmă, UC Grindrocks II pentru acea senzație de îmbrățișare a copingului pe șine și cornișe.

Specificații

Diametru Roți:
60mm
Duritate Roți:
90A
Tip Cadru:
Profil Anti-rocker
Boot/Shell tip:
Tare
Caracteristici Căptușeală:
Încorporat, V-Cut, Amortizor, În formă anatomică
Închidere:
Șireturi, Powerstrap, Cataramă pentru micro-reglare
Precizie Rulmenți:
ABEC-5
Roți pentru grind:
44mm
Material Cadru:
Compozit
Material Gheată :
Plastic, Fibră de sticlă, Compozit
Material Căptușeală:
Mesh, Microfibră
Cuff:
Flexibile, Suport lateral jos, V-Cut
Montarea:
UFS
Soulplate:
O bucată
Placa de Backslide:
Încorporat
Recomandat pentru:
Aggressive skating

De la același brand

Afișează toate

SkatePro