×
Meniu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Descoperiți YOW Waikiki Classic Series Surfskate, combinația perfectă de stil și performanță. Acest surfskate complet de la Your Own Wave Surfskates oferă o experiență de surfing de neegalat pe uscat.

Waikiki Classic Series Surfskate se mândrește cu o punte impresionantă din arțar, care oferă atât durabilitate, cât și flexibilitate pentru o experiență de navigare îmbunătățită. Cu o lungime generoasă a punții de 40 de centimetri și o lățime de 10 centimetri, acest surfskate oferă spațiu și stabilitate ample. Ampatamentul de 26 de inci adaugă stabilitate, facilitând în același timp un carving lin.

Echipat cu roți de 66 mm, surfskate-ul YOW Waikiki Classic Series Surfskate asigură o rulare lină și o tracțiune excelentă, permițându-vă să abordați cu ușurință orice teren. Camioanele cu kingpin inversat, împreună cu un cuier standard și capacitățile de carving, oferă o reacție și un control excepțional, permițându-vă să imitați senzația de surf pe valuri.

Proiectat cu un kicktail, acest surfskate oferă un plus de versatilitate, permițându-vă să efectuați cu ușurință diverse trucuri și manevre. Fie că sunteți un surfer experimentat care caută un antrenament în afara sezonului sau un entuziast de uscat care tânjește după valuri, YOW Waikiki Classic Series Surfskate este cea mai bună cursieră pentru carving, croazieră și explorarea lumii surfskatului.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
26" (66cm)
Lungimea nasului:
4.23"
Lungime coadă:
5''
Lungime Deck:
40" (101.6cm)
Lățime Deck:
10" (25.5cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro