×
Meniu

Roller Skates

1 pereche
Nr.
1 pereche
2 perechi
3 perechi
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Patinele Impala Roller Skates sunt confecționate din PVC durabil, aceste patine se mândresc cu o parte superioară, călcâi și talpă robuste, asigurând o potrivire sigură și confortabilă. Ochelarii metalici pentru șireturi de viteză asigură o potrivire confortabilă și personalizată, în timp ce camioanele și placa de bază din aliaj de aluminiu oferă stabilitate și control de neegalat.

Rulați fără efort pe roțile netede și aderente din uretan cu miez de nailon de 58 mm și durometru 82A, cu miez de nailon, de 58 mm. Experimentați o absorbție excelentă a șocurilor și o rulare lină datorită bucșelor cu revenire ridicată 82A și rulmenților ABEC 7 receptivi.

Patinele Impala Roller Skates încorporează un opritor de frână PU fiabil pentru manevre sigure și manevre de încredere. Îmbrățișează-ți stilul de viață vegan fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea, deoarece aceste patine sunt cu mândrie vegan-friendly.

Vă rugăm să rețineți că aceste patine cu role sunt ușor mici, așa că vă recomandăm să optați pentru o mărime mai mare pentru o potrivire perfectă.

Specificații

Diametru roată:
58mm
Tip Gheată:
Semi-moale
Nivel Abilități:
Intermediar, Avansat
Gheată ajustabilă:
Nu
Caracteristici Căptușeală:
V-Cut
Închidere:
Șireturi, Speed lacing
Precizie Rulmenți:
ABEC-7
Duritate Roți:
82A
Material Roată:
Polyurethane, Nailon
Amortizare:
82A
Material gheată:
Textil, PVC
Frâna:
Frână față premontată

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro