Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Redster Skintec Classic Medium Schi Fond

Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Redster Skintec este un schi nordic clasic high-end de la Atomic, cu o soluție ușor de utilizat în zona de kick. Acest schi cu un flex mediu vine cu piele de mohair în zona de kick, astfel încât nu trebuie să vă folosiți timpul pentru a vă cerui schiul. Este un schi versatil pentru antrenamente și curse, atât pentru schiorii intermediari cât și pentru cei avansați. Baza este o bază universală pentru diferite condiții de zăpadă.

Construit cu laminat de carbon pentru o revenire optimizată și o transmisie de putere și o bază Atomics cu o rectificare de cupă mondială care asigură o alunecare bună.

Sunt incluse plăci de piele suplimentare. Pieile suplimentare sunt cu două dungi și, prin urmare, alunecare optimizată. Este ușor să treci de la placa de piele cu o zonă mai largă de mohair la placa de piele cu două benzi datorită conexiunii inteligente cu magnet.

Legătură: Nu este inclusă.

Recomandat: Alegeți un schi care se potrivește cu greutatea schiorului + o lungime a schiului cu aproximativ 25 cm mai mare decât lungimea persoanei.

Lungimea schiului în funcție de greutatea schiorului:
198cm - 60kg - 75kg
205cm - 70kg - 85kg

Specificații

Bază Tip:
Piele de focă (Skin)
Ceară:
Fără ceară
Sistem de prindere compatibil:
NNN/NIS, SNS Clasic, Prolink
Construcție Schi:
Race Skintec + Carbon Laminate
Tip Schi:
Clasic
Schi Flex:
Mediu
Sidecut Schi:
41-44-41mm

De la același brand

Afișează toate

SkatePro