×
Meniu

X-8 SC Skate Classic Cross Country Ski Boots

1 pereche
Nr.
1 pereche
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Creați un pachet

Vezi și

Creați un pachet

Descriere

Fie că te antrenezi sau concurezi, cizma de schi combi X8 SC este adaptată pentru schiorii axați pe fitness și pentru cei care practică cursele în două discipline. Proiectată cu un design inspirat de curse, aceasta împarte tehnologia de ultimă oră cu seria noastră dovedită X-ium, îmbunătățind precizia și transferul de putere. Talpa cu profil redus promovează o rostogolire naturală a piciorului, asigurând o schiat eficientă. Experimentați o senzație de blocare și un design termoformabil care oferă o potrivire precisă și învăluită pentru confort și control suprem.

Datorită tehnologiei Dual Core, bocancul oferă o rigiditate țintită pentru o senzație de mare reacție, fără a face compromisuri în ceea ce privește greutatea.

Talpa sport, echipată cu Tech Grip pentru un mers confortabil, dispune de crampoane cu inserție centrală pentru precizie și control maxim pe schiuri.

WINTHERM® introduce o membrană micro-perforată respirabilă care reflectă căldura înapoi spre sursă, oferind o reglare remarcabilă a temperaturii, confort și căldură.

Căptușeala termoreglabilă poate fi modelată termic în jurul picioarelor dumneavoastră, asigurând o potrivire personalizată și un confort de neegalat.

Specificații

Extra Features:
Dual Core Technology, Sport Sole, WINTHERM
Sistem de prindere compatibil:
NNN/NIS, Turnamic
Tip Schi:
Clasic, Skate, Combi
Sex:
Bărbați, Femei, Unisex

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro